Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Onderhoud voor jouw Peugeot

Onderhoud voor jouwPeugeot

Waarom langs Profile met je Peugeot?

Op je Peugeot ben je zuinig en wil jij het beste onderhoud voor jouw Peugeot. Plan daarom nu direct een afspraak voor jouw Peugeot. Dit doe je door bovenaan je kenteken in te vullen óf lees alle services die we voor jouw auto kunnen uitvoeren.

  • Meer dan 60 vestigingen door heel België, dus altijd 1 om de hoek
  • Garantie op onderhoud
  • Eerlijke prijzen
  • Hoge klantenbeoordelingen

Peugeot banden en Peugeot onderhoud

Om te zorgen dat jouw Peugeot de auto blijft die het altijd geweest is, houd je het onderhoud goed en nauwkeurig bij. Zorg ervoor dat je ieder jaar een kleine én grote onderhoudsbeurt plant of per respectievelijk 15.000 en 30.000 km. De monteurs bij Profile hebben jarenlange ervaring met onderhoud van Peugeot's.

Banden zijn een belangrijk onderdeel van jouw Peugeot. De banden zorgen niet alleen voor een goed rijcomfort maar zorgen ook voor minder brandstofverbruik en meer veiligheid. Zorg daarom dat je regelmatig je bandenspanning laat controleren door langs te rijden bij een Profile bij jou in de buurt. Plan je bandenwissel in wanneer het jou uitkomt. Via onderstaande module bestel je makkelijk de juiste banden voor jouw Peugeot.

Zoek naar banden voor jouw Peugeot

Peugeot velgen

In zowel de zomer als winter optimaal op weg!

Velgen kunnen jouw Peugeot onderscheidend maken ten opzichte van andere auto's. Met een paar opvallende velgen zorg je ervoor dat jouw Peugeot onder de aandacht valt. Wij hebben het grootste aanbod van zowel stalen- en lichtmetalen velgen. Profile biedt velgen aan van verschillende merken, waaronder: AEZ, Brock, Dezent, Tec en Dotz.

Over Peugeot

Sinds 1948 bestaat Peugeot. De Peugeot wordt herkend aan zijn kracht, het onmiskenbare design en aan het universele symbool: de leeuw. De leeuw staat bekend om zijn kracht, souplesse en zijn snelheid. Bij Profile vinden we het belangrijk dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt. Vul daarom bovenin je kenteken in om de juiste services te ontvangen.