Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Waarom kiezen voor Pirelli?

  • Ideaal voor high-end segmenten
  • Expert in high performance technologie
  • Kwaliteit, emotie en ultieme performance

 

Koop online Pirelli winterbanden en zomerbanden.

Selecteer je bandenmaat en bekijk welke Pirelli zomerbanden en winterbanden we in ons assortiment hebben. Je kan ze meteen eenvoudig bestellen en een afspraak plannen voor de montage. 

Pirelli winterbanden en autobanden

Kwaliteit in high performance

Pirelli focust zich op de high-end segmenten die gekenmerkt worden door technische innovaties en high performance. In dit segment is Pirelli marktleider in zowel personenwagen- en motorbanden. Pirelli staat synoniem voor kwaliteit, emotie en ultieme performance. Door de technologische expertise werkt Pirelli samen met de grootste auto- en motorfabrikanten. Deze partnerships hebben geresulteerd in homologatie van banden voor automodellen van alle vooraanstaande autofabrikanten.

Een korte historie van Pirelli

De eerste overwinning van het Pirelli in een motorrace was tijdens Peking-Parijs in 1907, die een jarenlange traditie van sportieve successen op twee en vier velgen inluidde met namen zoals Nuvolari, Ascari en Fangio. Meer dan een eeuw hoogwaardige technologie en productinnovatie, van de vooroorlogse Stella Bianca tot de Cinturato-radiaalband, de series brede banden en de moderne banden met ultra laag profiel.

En meer dan een eeuw internationalisatie: van Europa tot Zuid-Amerika en daarna de Verenigde Staten, China en Oost-Europa. Pirelli staat momenteel op de vijfde plaats op de ranglijst van bedrijven met de grootste omzet op de bandenmarkt, met een rentabiliteit die tot de hoogste in de sector behoort. In 2005 was de opbrengst van Pirelli Tyre ca. 3,63 miljard euro met een groei van bijna 12% in vergelijking met het voorafgaande jaar met een winst voor aftrek van interest en belasting van 328 miljoen euro.

Pirelli banden online bestellen

Zoek je Pirelli banden via bovenstaande module.

Veilig online winkelen met BeCommerce!

Alles over banden

Terug naar boven