Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Pirelli zomerbanden, Pirelli winterbanden en Pirelli 4-seizoenenbanden kopen

Bij Profile kan je kiezen uit een ruim assortiment Pirelli winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Onderaan deze pagina kan je de verschillende types autobanden van Pirelli bekijken en bestellen. Maak direct een afspraak en laat je Pirellibanden monteren in één van onze vestigingen.

Pirelli autobanden

Kwaliteit in high performance

Pirelli focust zich vooral op de high-end segmenten die gekenmerkt worden door technische innovaties en high performance. In dit segment is Pirelli marktleider in zowel personenwagen- en motorbanden. Daarnaast maakt Pirelli ook kwaliteitsvolle banden voor bussen, vrachtwagens en machines voor landbouw en grondverzet. Door die hoogstaande technologische expertise werkt Pirelli samen met de grootste auto- en motorfabrikanten, wat resulteert in gehomologeerde Pirelli autobanden voor de automodellen van alle vooraanstaande autofabrikanten.

1. Pirelli autobanden bieden een uitstekende kwaliteit voor een ultieme performance.

2. Pirelli is hoofdleverancier banden in de Formule 1.

3. Door de vele partnerships is Pirelli voorloper op het gebied van technologische vooruitgang.

Pirelli winterbanden en zomerbanden – een korte introductie Pirellibanden

Het Pirelli racing team behaalde zijn allereerste overwinning in de mottorrace Peking-Parijs in 1907. Deze overwinning was meteen het begin van een jarenlange traditie van sportieve successen op twee en vier velgen met namen zoals Nuvolari, Ascari en Fangio. Pirelli staat ondertussen voor meer dan een eeuw hoogwaardige technologie en productinnovatie, van de vooroorlogse Stella Bianca tot de Cinturato-radiaalband, de series brede banden en de moderne banden met een ultra laag profiel.

Pirelli staat momenteel op de vijfde plaats op de ranglijst van bedrijven met de grootste omzet op de bandenmarkt, met een rentabiliteit die tot de hoogste in de sector behoort. In 2005 was de opbrengst van Pirelli Tyre ca. 3,63 miljard euro met een groei van bijna 12% in vergelijking met het voorafgaande jaar met een winst voor aftrek van interest en belasting van 328 miljoen euro.

Pirelli zomerbanden kopen

Pirelli winterbanden kopen

Pirelli 4-seizoenenbanden kopen

Pirelli banden online bestellen

Zoek je Pirelli banden via bovenstaande module.

Alles over banden

Terug naar boven