Power is nothing without control

Pirelli autobanden

Pirelli maakt banden van topkwaliteit. En ze ontwikkelen steeds nieuwe producten zodat weggebruikers veilig hun grenzen kunnen blijven verleggen. Wil je banden van Pirelli kopen? Daarvoor kom je natuurlijk naar de bandenspecialist: Profile. We geven je het beste advies en we zorgen voor de beste montage.

De perfecte Pirelli band.

Aan de hand van de voertuiggegevens bepalen wij automatisch welke Pirelli band het beste bij jouw auto past.

De F1® banden van Pirelli

Alle F1 teams rijden al meer dan 10 jaar verplicht op Pirelli banden En dat is niet zo gek. Met behulp van de coureurs werden er compleet nieuwe banden ontwikkeld. Met een nieuw profiel, nieuwe structuur en nieuwe rubbersamenstelling. Daardoor zijn de banden nog beter afgestemd op de specifieke eigenschappen van elk circuit. En met die kennis kunnen we nog betere autobanden ontwikkelen voor op de weg.

De 3 voordelen van Pirelli banden

Ultieme performance

Hoofdleverancier van de F1

Technologische innovaties

Pirelli_P7_Cinturato.jpg

Pirelli Cinturato P7

De Pirelli Cinturato P7 is een zomerband met veel geavanceerde technologie. Daardoor is het een duurzame band die zowel bij droge als natte omstandigheden topprestaties levert. Dus of het nou een droge of kletsnatte zomerse dag is, de Cinturato P7 zorgt altijd voor uitstekende grip en een groot remvermogen. De band heeft verder een lage rolweerstand zodat je stiller, comfortabeler en zuiniger kunt rijden.

Aan de hand van de voertuiggegevens bepalen wij automatisch welke Pirelli band het beste bij jouw auto past.