Rij-zorgeloos-2.png

Kom langs voor een mobilhome check

Ga je weer een mooie reis maken met je mobilhome? Of ga je ‘m verhuren? Zorg goed voor je mobilhome en laat ‘m grondig door onze professionals checken. Met deze snelle mobilhome check is je camper weer helemaal veilig en comfortabel.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Mobilhome Check voor slechts € 189

Zorgeloos onderweg met een Mobilhome Check

Je gaat pas echt prettig op vakantie na een uitgebreide controle van jouw mobilhome. We raden je dan ook aan om elk jaar langs te komen voor een check. Zodat je met een gerust gevoel kunt genieten. Onze specialisten controleren je camper op meer dan 50 essentiële punten. En ze brengen ook meteen de banden van jouw mobilhome op de juiste spanning.

MICHELIN-CrossClimate-Camping.png

We controleren je camper op meer dan 50 punten:

  • Controle op de binnen-, buiten- en onderzijden van het voertuig.
  • Controle op de banden. We kijken naar het profiel en de spanning.
  • Controle van je remmen inclusief een remmentest.
  • Controle van de werking van het aircosysteem.
  • Controle op de accu.
  • Controle van vloeistoffen (olie, remolie, koelvloeistof en ruitensproeier) en worden, waar nodig, bijgevuld.

Na de Mobilhome Check krijg je van ons een keurig rapport.

Mobilhome Check bij jou in de buurt

Ga veilig op reis met je mobilhome. En kom elk jaar langs voor een controlebeurt. Profile heeft meer dan 220 vestigingen in Nederland en België; er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Maar neem wel eerst contact op. Om te vragen of deze vestiging wel een Mobilhome Check aanbiedt.

3 voordelen van een Mobilhome Check bij Profile

Verrassend voordelig: € 179

Vakkundige controle meer dan 50 punten

Veilig op vakantie met je mobilhome

Zorgeloos onderweg met mobilhome onderhoud

Geen zin in onverwachte pech en reparaties? Met goed en regelmatig onderhoud van onze professionals kun je veel ellende voorkomen en zorg je voor een zorgeloze reis.

Continental-Vanco-Camper.png

Controle van je mobilhome op meer dan 50 punten

Ook voor mobilhome onderhoud ben je bij Profile aan het juiste adres. Het mobilehome onderhoud pakket bestaat uit de volgende onderdelen voor een vast en scherp tarief van € 425:

  • Controle op meer dan 50 punten
  • Oliewissel
  • Oliefilter
  • APK

Profile heeft meer dan 220 vestigingen in Nederland en België; er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Maar neem wel eerst contact op. Om te vragen of deze vestiging wel een Mobilhome Check aanbiedt.

Een Mobilhome Check of onderhoud

bij jou in de buurt

Ga met je Mobilhome veilig op reis. En kom even langs voor een controlebeurt van je Mobilhome. Profile heeft meer dan 150 vestigingen in Nederland; er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Maar neem wel eerst even contact op. Om te vragen of ze wel een Mobilhome Check aanbieden.

Vervang je Mobilhomebanden na zes jaar

Het grootste deel van het jaar staat je Mobilhome stil. Toch raden we je aan om elke zes jaar de mobilhome banden te vervangen. Voor sommige verzekeraars is dit zelfs een eis. Na zes jaar is de kwaliteit van je band simpelweg niet goed genoeg meer. Na zes jaar drogen je banden uit en kunnen er scheuren ontstaan. In de wang van de band, maar ook in het profiel. En tijdens de stalling staat je Mobilhome heel lang op één deel van de band. Een klein deel van de band moet dan heel lang het volle gewicht dragen. En dat veroorzaakt slijtage.

Maar als je nieuwe banden nodig hebt, welke kies je? Dat hangt er van af waar je met je Mobilhome naartoe rijdt en wat je rijstijl is. Wij geven je de twee beste mobilhome banden volgens Profile.

Profile_vakantie_checklist.jpg

Op reis met je mobilhome? Wat moet ik meenemen naar welk land?

Fietsendragers zijn verboden in Portugal, en in België moet je weer verplicht een brandblusser in je auto hebben. Ga goed voorbereid op vakantie. Kijk naar onze vakantiechecklist en ontdek wat je allemaal nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Mobilhome Check

Wil je meer weten over de Mobilhome Check bij Profile? Wil je bijvoorbeeld precies weten wat onze specialisten voor je controleren? En ben je benieuwd wat de kosten zijn van mobile home onderhoud? Kijk dan naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Mobilhome Check voor slechts € 189