Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Fulda zomerbanden, Fulda winterbanden of Fulda all season banden kopen

Bij Profile kan je kiezen uit een ruim assortiment Fulda winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Onderaan deze pagina kan je de verschillende types autobanden van Fulda bekijken en bestellen. Maak direct een afspraak en laat je fuldabanden monteren in één van onze vestigingen.

Fulda autobanden kopen bij Profile

Fulda ontwikkelt zijn banden pas nadat de band een veeleisend testprocedure heeft doorlopen. Hierdoor garandeert Fulda dat de band echt goed is vooraleer hij wordt verkocht. Want voordat de Fulda banden van ontwikkeling naar verkoop gaan, worden ze op meer dan 50 verschillende prestatiecriteria getest.

De voordelen van Fulda autobanden

 1. Prijsbewuste en kwaliteitsvolle autobanden.
 2. Maximaal rijplezier, ook in de winter, met Fulda winterbanden.
 3. Fulda banden worden veelvuldig getest voordat ze worden verkocht
 4. Duurzaamheid
 5. Grip in bochten
 6. Voorkomen aquaplaning
 7. Uitstekende rolweerstand
 8. Prima prestaties op droog en nat wegdek.

Wat is de 3/15/50 testmethode van Fulda banden?

Voor elke band die verkocht wordt hanteert Fulda de 3/15/50 methode.

 • 3 - Het aantal prestatiecriteria dat binnen het EU-bandenlabelsysteem wordt getest.
 • 15 - Het aantal prestatiecriteria getest door automobielverenigingen en tijdschriften.
 • 50 - Het aantal testen door Fulda zelf om er zeker van te zijn dat de band goed is.

Door deze veelvuldige testmethode worden de banden niet alleen door Fulda zelf getest, maar ook door onafhankelijke partijen die verstand hebben van banden. Daardoor krijg je een complete en geheel objectieve mening over de prestaties van de band.

Fulda winterbanden kopen

Naast Fulda zomerbanden heeft Fulda ook de Kristall lijn voor winterbanden en de Multicontrol band voor alle seizoenen. De winterbanden zijn voorzien van de Fulda SnowCatcher technologie. Deze technologie houdt in dat de groeven van band in elkaar verweven zijn. Door deze manier van opbouwen grijpt het profiel de sneeuw vast op het moment dat het de grond raakt. Hierdoor is het gewicht van de auto evenredig verdeeld en dat zorgt voor meer grip op besneeuwde wegen. Zodra de band weer verder draait van het wegdek dan wordt de sneeuw weer afgeworpen en verliest de band het gewicht van de sneeuw.

Speciale 4-seizoenenband van Fulda

Fulda beschikt over slechts één 4 seizoenenband. Dat lijkt nadelig voor het merk, maar anderzijds weet je dat Fulda alle beschikbare technologie heeft gebruikt om deze band zo optimaal mogelijk te maken. Fulda heeft bij zijn 4-seizoenenbanden de SnowCatcher technologie gebruikt van haar winterbanden en de kilometerrage van de zomerband. Hierdoor is het de ideale band voor alle seizoenen

Fulda zomerbanden kopen

Fulda winterbanden kopen

Fulda 4-seizoenenbanden kopen

Fulda banden online bestellen

Zoek je Fulda banden via bovenstaande module.

Alles over banden

Terug naar boven