Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile super actie! Ontvang een bol.com tegoed van 25€ bij aankoop van Michelin winter - of 4-seizoenenbanden

Actie geldig vanaf 18 november tot en met 8 december 2019.

Vind hier je Michelin banden!

Veilig in het verkeer dankzij Michelin winter en 4-seizoenen banden!

Koop je Michelin winterbanden of 4-seizoenen banden online of in de Profile webshop. Boek vervolgens direct je afspraak voor montage van de Michelin banden bij jouw Profile vestiging. Vanaf 18 november kan je als particuliere klant bij Profile genieten van de actie van Michelin. Dankzij deze actie krijg je als klant een digitale bol.com cadeaukaart ter waarde van 25€.

Let op! Deze actie is geldig op Michelin winterbanden en 4-seizoenen banden in alle maten. Om te vermijden dat onze voorraad banden in no-time de deur uitvliegen, hebben we ervoor gekozen om een maximum aantal banden in te stellen van 12 banden per klant. Op die manier kan iedereen genieten van deze actie.

Ben je benieuwd wat de voordelen zijn van Michelin? Vind hier meer info over alle banden van Michelin

Het voordeel voor jou als klant?

Vanaf 18 november kan je als particuliere klant bij Profile genieten van de actie van Michelin. Dankzij deze actie krijg je als klant een tegoed van bol.com ter waarde van 25€ bij aankoop van min. 2 Michelin winter - of 4-seizoenenbanden. Of je nu online koopt of in de vestiging maakt geen verschil. Je koopt min. 2 Michelin winter- of 4-seizoenen banden en je ontvangt (na online registratie) een digitale cadeaukaart van bol.com ter waarde van 25€. Wees er snel bij, want deze actie zal duren tot en met 8 december!

  • Actie geldig bij aankoop van min. 2 Michelin winter of 4-seizoenen banden.
  • 18 november tot/met 8 december 2019.
  • Max. 12 banden per klant

Actie geldig van 18 november tot en met 8 december 2019.

Vind hier meer info over alle banden van Michelin