automonteur-olie.jpg

Klein onderhoud. Snel en voordelig.

Met een klein onderhoud geven onze experts je auto een snelle onderhoudsbeurt. We controleren jouw auto op een aantal punten en verversen bijvoorbeeld de olie. Een klein onderhoud is veel minder uitgebreid dan een grote onderhoudsbeurt. Daardoor is het ook goedkoper en duurt het minder lang. Zo kun je snel weer veilig de weg op. Profile.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Wil je een klein onderhoud bij Profile?

Vul je kenteken in om meteen het klein onderhoud in te plannen.

Wat wordt er gedaan bij een klein onderhoud?

Kom je langs voor een klein onderhoud? Dan checken onze professionals jouw auto op meer dan 25 punten. Ze kijken grondig naar de banden, de verlichting, de remblokken en het uitlaatsysteem. Verder verversen ze de olie, vervangen ze het oliefilter en vullen ze de andere vloeistoffen bij. Zo blijft je auto in topconditie. Een klein onderhoud laat je meestal elk jaar of na elke 15.000 kilometer uitvoeren.

Rij-veilig-baliemedewerker.png

Wat kost een klein onderhoud voor je auto?

De kosten van een kleine onderhoudsbeurt zijn voor elk merk en elk type auto anders. Als je een afspraak maakt, geven we altijd eerst een heldere prijsopgave. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wil je graag een prijsindicatie? Vraag dan online een onderhoudsofferte aan of neem contact op met een Profile-vestiging.

De 3 voordelen van een klein onderhoud bij Profile

Onderhoud van alle modellen, dus ook elektrische

Altijd met behoud van fabrieksgarantie

Altijd met een duidelijke prijsopgave vooraf

Wat is het verschil tussen een klein en groot onderhoud?

Klein onderhoud vs groot onderhoud… wat zijn de verschillen? Bij een klein onderhoud werken we met een ‘autochecklist klein onderhoud.’ We controleren dus minder punten dan bij een groot onderhoud. Zo verversen we bijvoorbeeld wel de vloeistoffen en vervangen we de filters. Bij een groot onderhoud controleren we jouw auto op veel meer punten. Het groot onderhoud duurt dan ook langer en heeft een hoger prijskaartje.

Is jouw auto toe aan een klein of groot onderhoud? Combineer het dan met een grondige prekeuring. Dan hoef je maar één afspraak te maken.

Wanneer en hoe vaak moet mijn auto een onderhoudsbeurt krijgen?

Dat hangt van veel dingen af. Zoals het type auto, het merk, de leeftijd van je auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je elk jaar rijdt. Meestal doe je een klein onderhoud na 1 jaar of na elke 15.000 kilometer. Een groot onderhoud wordt meestal gedaan na 2 jaar of na 30.000 kilometer.

Ga je binnenkort op vakantie? Ook dan kunnen we je auto een snelle check geven. We controleren je auto dan op alle punten die belangrijk zijn voor lange ritten. Zoals het oliepeil, de verlichting en de banden. In de winter letten we daarbij extra op de accu en in de zomer op de airco en de koelvloeistof.

Veelgestelde vragen over een klein onderhoud

Wil je meer weten over het klein onderhoud? Bijvoorbeeld over de kosten van een kleine onderhoudsbeurt? Kijk dan even naar onze antwoorden op veelgestelde vragen over een klein onderhoud.

Wil je een afspraak maken voor een klein onderhoud bij Profile?

Vul je kenteken in om meteen het klein onderhoud in te plannen.