Maak een afspraak


Klein onderhoud van je wagen

Bij een klein onderhoud controleert een expert van Profile Tyrecenter je wagen op alle vitale functies zodat je nooit voor onaangename en dure verrassingen komt te staan op het verkeerde moment.

Waarom een klein onderhoud plannen bij Profile Tyrecenter?

  • Onze vestigingen zijn gespecialiseerd in auto-onderhoud.
  • Met een klein onderhoud blijft uw auto in optimale conditie.
  • Accurate controle van alle punten zodat u veilig op weg kunt.

Klein onderhoud van je auto bij Profile Tyrecenter

Afhankelijk van het type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt, adviseren onze specialisten je graag over het juiste onderhoud aan je auto. Mocht blijken dat er onderdelen vervangen moeten worden, dan is Profile Tyrecenter je hiermee graag direct van dienst. Uiteraard ontvang je vooraf altijd een prijsopgave.

Controlepunten klein onderhoud auto

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen.  Bij een klein onderhoud worden alle vitale functies zoals banden, uitlaat, batterij, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld en de olie en het oliefilter worden ververst /vervangen.

 Plan hier een online afspraak voor een klein onderhoud.

Wanneer een klein onderhoud plannen?

Voor een klein onderhoud heeft de fabrikant van je auto in het onderhoudsboekje opgenomen hoe vaak de wagen onderhouden moet worden om hem in topconditie te houden. Vaak is dit om een bepaald aantal kilometers. Op die manier ontdekken we vroegtijdig dat onderdelen zijn versleten en aan vervanging toe zijn, zodat je steeds veilig op weg bent. De specialist van Profile Tyrecenter adviseert graag hoe je jouw auto het beste kan onderhouden. Kom langs op een van onze vestigingen en we helpen je graag!

Wat kost een klein onderhoud van je wagen?

Voor een exacte prijsofferte neem je best contact op met een vestiging van Profile Tyrecenter bij jou in de buurt.

Alles over onderhoud

Terug naar boven