Profile_voorkant.jpg

Kom langs voor een gratis bandencheck

Profile wil dat je veilig de weg op gaat. En die veiligheid begint bij je band. De band is namelijk het enige contact tussen de weg en je auto. Kom dus langs voor een gratis bandencheck. Maak snel een afspraak en geef daarbij aan dat je je banden wilt laten checken. Dan kijken we naar de spanning, het draagvermogen, het profiel en naar ouderdomsverschijnselen van je band.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Bandencheck zonder afspraak en altijd gratis

Waarom een bandencheck doen?

Veiligheid op de weg begint bij je banden. Het is dus belangrijk om elke maand even de spanning en het profiel van je banden te checken. Ook al rij je op runflat banden of op all-season banden. En ga je met de auto op vakantie? Kom dan langs bij Profile. Want dan kijken onze professionals ook naar het draagvermogen en eventuele ouderdomsverschijnselen. Wil je meer dan alleen je banden laten checken? Dan kun je ook een afspraak maken voor een wintercheck, zomercheck of vakantiecheck.

Profile_voorkant.jpg

Dit doen we bij een bandencheck

Bij een gratis bandencheck kijken onze specialisten naar het profiel en de spanning van je banden. En ze kijken ook of je banden nog wel in goede staat zijn. Zo letten ze op ouderdomsverschijnselen, uitdroging en slijtagepatronen. Kom dus snel langs voor een bandencheck. Met of zonder afspraak.

Rij veiliger en zuiniger na een bandencheck

Te veel automobilisten rijden op banden die in slechte staat verkeren. Bijvoorbeeld omdat ze onvoldoende profiel hebben. Dat zorgt voor gevaarlijke situaties. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere weggebruikers. Laat dus regelmatig je banden door ons checken. Dan rij je niet alleen veiliger, maar ook zuiniger. Bovendien gaan je banden dan veel langer mee. Zien onze specialisten signalen van uitdroging? Ook dat is niet veilig. Het kan dan noodzakelijk zijn om een bandenreparatie uit te voeren.

De 3 voordelen van een bandencheck door Profile

Gratis en afspraak is niet nodig

Altijd in de buurt

Klaar in 10 minuten

Bandenschade komt vaker voor dan je denkt

Een onderzoek door de Nederlandse sectororganisatie VACO toont aan dat ruim 25% van de personenauto’s bandenschade heeft. Bij meer dan 8% heeft minimaal één band onregelmatige slijtage. En 4% van de automobilisten rijdt met een sterk verminderd bandenprofiel. Dat betekent dat er zo’n 800.000 auto’s rondrijden die de verkeersveiligheid in gevaar brengen. Zorg dat je daar niet bij zit. Kom snel langs voor een gratis bandencheck bij een Profile bij jou in de buurt.

defensie.jpg

Defensie Nederland en leasemaatschappijen kiezen voor Profile

Steeds meer grote organisaties komen voor hun banden naar Profile. Leasemaatschappijen zoals Alphabet, Arval en LeasePlan, maar ook het Ministerie van Defensie in Nederland. Ze weten namelijk dat we de beste banden hebben, het beste advies geven en dat bij ons de beste professionals werken om de banden te controleren.

Veelgestelde vragen over de bandencheck

Wil je meer weten over de bandencheck van Profile? Bijvoorbeeld over wat onze specialisten precies doen tijdens zo’n gratis controle? Kijk dan naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Bandencheck zonder afspraak en altijd gratis