Maak een afspraak


Groot onderhoud voor je wagen

Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen.

Waarom een groot onderhoud bij Profile Tyrecenter?

  • Onze vestigingen zijn gespecialiseerd in auto-onderhoud.
  • Met een groot onderhoud komt u nooit voor nare verrssingen te staan op ene slecht moment
  • Accurate controle van diverse onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap 

Groot onderhoud van je wagen bij Profile Tyrecenter

Controlepunten bij een groot onderhoud

Bij een groot onderhoud wordt uw auto gecontroleerd op meer dan 90 punten. Wij vervangen de filters en bougies en vullen de vloeistoffen bij. Uiteraard verversen we de olie. Bij een grote beurt kijken we ook of de distributieriem vervangen moet worden. Daarnaast controleren wij de uitlaat, remmen, verlichting, schokdempers en natuurlijk de banden. Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van groot belang. Hiermee voorkomt u onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment. Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse onderdelen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen.

Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kan Profile Tyrecenter u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt altijd een prijsopgave vooraf.

De onderhoudsspecialisten van Profile Tyrecenter zijn met behulp van geavanceerde technische programma’s, apparatuur en opleidingen in staat voor ieder merk en model auto op de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud volgens het onderhoudsboekje uit te voeren. Hierbij gebruiken we alleen producten die voldoen aan alle fabrieksspecificaties. Daarnaast verversen wij de olie en controleren we de accu, remmen en schokdempers.

Wanneer een groot onderhoud plannen?

De fabrikant van uw auto heeft in het instructieboekje opgenomen hoe vaak uw auto moet worden onderhouden. Deze interval kan erg verschillen. Bij oudere auto’s zal dit over het algemeen vaker zijn dan bij jongere modellen. De nieuwste auto’s geven zelf al aan wanneer de auto naar de garage moet voor onderhoud. Weet u niet precies wanneer uw auto moet worden onderhouden? Kom dan langs in één van onze vestigingen en we adviseren u graag.

Maak hier een online afspraak voor groot onderhoud.

Wat kost een groot onderhoud?

Mocht blijken dat er onderdelen vervangen moeten worden, dan is Profile Tyrecenter u hiermee graag direct van dienst. Uiteraard ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave.

 

Alles over onderhoud

Terug naar boven