Profile_grote_beurt.jpg

Groot onderhoud bij dé auto-expert

Bij een groot onderhoud controleren we je auto op meer dan 90 punten. Wat we exact doen, is natuurlijk afhankelijk van het merk, het bouwjaar en het type auto. En als je het combineert met een grondige controle voordat je naar de keuring gaat / een grondige precontrole / een grondige prekeuring, scheelt je dat een hoop tijd.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Afspraak maken voor een groot onderhoud bij Profile?

Vul je kenteken in om meteen een groot onderhoud in te plannen.

Wat er wordt gedaan bij een groot onderhoud?

Onze experts controleren je auto bij een grote onderhoudsbeurt op meer dan 90 punten. Ze vervangen de filter en de bougies. Ze controleren de accu, remmen, schokdempers, distributieriem, uitlaat en banden. Verder vullen ze alle vloeistoffen bij en verversen ze de motorolie. En natuurlijk kijken ze ook naar de binnenkant van jouw auto. Zo testen ze je airco met een temperatuurmeting en checken ze de binnenspiegel.

Hoelang de onderhoudsbeurt precies duurt, hangt van je auto af. Maar aangezien we naar meer dan 90 punten kijken, zal het zeker een aantal uren duren.

Rij-veilig-baliemedewerker.png

De kosten van een groot onderhoud

Het prijskaartje van een groot onderhoud hangt onder andere af van het merk, type en bouwjaar van je auto. Om verrassingen te voorkomen, geven we altijd vooraf een duidelijke prijsopgave. Pas nadat je akkoord bent, gaan we aan de slag. Wil je een prijsindicatie? Vraag dan online een onderhoudsofferte aan of neem contact op met een Profile-vestiging.

De 3 voordelen van een groot onderhoud bij Profile

Altijd met behoud van fabrieksgarantie

Altijd duidelijke prijsopgave vooraf

Altijd een vestiging in de buurt

Slim. Combineer je onderhoudsbeurt met een prekeuring

Een prekeuring en een onderhoudsbeurt zijn natuurlijk twee verschillende dingen, maar je kunt ze bij Profile wel combineren in één afspraak. Dat scheelt je een hoop tijd.
Benieuwd wanneer jouw auto gekeurd moet worden? Als je in de afspraak-tool je kenteken invult, zie je meteen wanneer jouw auto gekeurd moet worden.

Twee maanden voordat je keuringsbewijs vervalt, kun je jouw auto opnieuw laten keuren. Als je je auto meer dan twee maanden voor de vervaldatum laat keuren, krijg je een nieuwe keuringsdatum.

automonteur-olie.jpg

Wat is het verschil tussen een kleine en een groot onderhoud?

Bij een groot onderhoud doen we een grondige controle van je auto. Onze specialisten kijken naar meer dan 90 punten. Zo verversen we de vloeistoffen en vervangen we de filters. Bij een klein onderhoud controleren onze specialisten jouw auto op meer dan 25 punten. Aan een klein onderhoud hangt dan ook een kleiner prijskaartje.

Is je auto toe aan een klein of groot onderhoud? Combineer het dan met een prekeuring. Dan hoef je maar één afspraak te maken.

Wanneer is mijn auto toe aan een groot onderhoud?

Benieuwd wanneer jouw auto een groot onderhoud nodig heeft? Dat hangt af van het merk, het type en het bouwjaar van je auto. Maar het hangt ook af van de kilometerstand en van het aantal kilometers dat je elk jaar rijdt.

Is je auto ouder dan 6 of 7 jaar? Dan wordt een groot onderhoud meestal aangeraden na elke twee jaar of na elke 30.000 of 40.000 kilometer. Is je auto jonger dan 6 of 7 jaar? Dan geeft vaak een lampje op je dashboard aan dat het tijd is voor een (grote) onderhoudsbeurt.

Een klein onderhoud wordt meestal aangeraden na 1 jaar of na 15.000 kilometer. Als je zelf graag een controle wilt laten uitvoeren, dan kun je altijd een afspraak maken voor een klein onderhoud.

Veelgestelde vragen over een groot onderhoud

Wil je meer weten over een groot onderhoud? Bijvoorbeeld over de kosten van een groot onderhoud? Kijk dan even naar onze antwoorden op veelgestelde vragen over een groot onderhoud.

Afspraak maken voor een groot onderhoud bij Profile?

Vul je kenteken in om meteen een groot onderhoud in te plannen.