Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Groot onderhoud

Groot onderhoud snel en vakkundig uitgevoerd!

Voor groot onderhoud ga je natuurlijk naar Profile

Bij groot onderhoud controleren we je auto op meer dan 90 punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we de distributieriem, uitlaat en banden en vullen we alle vloeistoffen bij.

Kosten onderhoudsbeurt

De kosten van een onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van het type en bouwjaar van je auto. Bij Profile vertellen we je vooraf precies wat het onderhoud gaat kosten. Pas na jouw akkoord gaan we aan de slag. Zo kom je nooit voor onprettige verrassingen te staan.

De sterke punten van groot onderhoud bij Profile

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Altijd met behoud van fabrieksgarantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf

Grote leasemaatschappijen gaan voor groot onderhoud naar Profile

Da’s leuk om te weten toch? Leasemaatschappijen gaan voor groot onderhoud naar Profile. Ze weten dat we de beste monteurs in huis hebben die snel en vakkundig groot onderhoud uitvoeren.

Groot onderhoud voorkomt onnodige reparaties en vergroot je rijplezier

Heeft je auto een onderhoudsbeurt nodig? Dan kunnen we deze combineren met balanceren en uitlijnen is. Je banden slijten dan minder snel, je rijdt veiliger en comfortabeler en je bespaart brandstof. Daarnaast is het slim dat je de bandenspanning regelmatig controleert, want met de juiste spanning slijten je banden nog minder snel. Rijden op gladde banden is gevaarlijk, controleer daarom regelmatig de profieldiepte. We hebben nog veel meer slimme bandentips voor je.

Groot onderhoud snel en vakkundig uitgevoerd!