Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Bandenservices

Vul je kenteken in en plan een afspraak!

P3050011_RETOUCHE.jpg

Banden wisselen

Een bandenwissel voor een volledige set kost bij Profile slechts 39.- als de banden al op de velgen zitten. Als je de drukte voor wilt zijn, kun je het beste een afspraak inplannen vóór het wisselseizoen (maart/april en oktober/november). En heeft jouw auto een onderhoudsbeurt nodig, dan kunnen we deze combineren met de bandenwissel. Dat bespaart een hoop tijd. Neem contact op met de Profile in de buurt voor de prijs van het wisselen van banden bij volledige demontage, balanceren en montage.

Meer informatie over een bandenwissel

uitlijnen_P3050199_RETOUCHE.jpg

Uitlijnen en balanceren

Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Na uitlijnen is je auto beter bestuurbaar en je bespaart op extra brandstofkosten. Autobanden balanceren bevordert het rijcomfort. Het balanceren van uw auto is nodig als bij een bepaalde snelheid het stuur gaat trillen. Het betere wegcontact bevordert de veiligheid en levert een besparing in kosten. Mede omdat extra slijtage wordt voorkomen.

Meer informatie over uitlijnen

Meer informatie over balanceren

uitlijnen_P3050226_RETOUCHE.jpg

Bandenreparatie

Schade aan je autoband is vervelend, zeker als je onderweg bent. Om de kwaliteit van je band te bewaren, is snelle reparatie van belang. Als een scherp voorwerp (spijker, schroef, glas, etc.) de staalgordel heeft beschadigd, kan het zijn dat deze gaat roesten. Hierdoor zal na enige tijd de hechting met het rubbermengsel sterk verminderen. Dit kan uiteindelijk leiden tot separatie van het loopvlak. Bij tijdige constatering en reparatie van een lek kan je band in veel gevallen door ons gerepareerd worden.

Meer informatie over bandenreparatie

bandenwissel_P3050071_RETOUCHE2.jpg

Bandenmontage

Je kunt bij ons terecht voor een bandenmontage. Wij bieden advies over welke banden het beste bij je passen en monteren de banden met hoge zorgvuldigheid. Je kunt bij onze vestigingen terecht voor bandenmontage voor winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Met meer dan 200 vestigingen zijn we altijd in de buurt. Autobanden bestaan er in honderden verschillende bandenmaten. Ieder type auto en iedere type berijder vraagt om een ander specifiek bandenadvies. Dit is onze specialiteit. Kom dus gerust bij ons langs voor het monteren van jouw autobanden.

Meer informatie over bandenmontage