Profile_bandenopslag.jpg

Bandenservices. Van onderhoud tot opslag.

Hoe beter het onderhoud, hoe langer je van je banden geniet. De professionals van Profile houden jouw banden in topconditie. Door ze vakkundig uit te lijnen en te balanceren. En ook voor sipen, trimmen, reparatie, montage, wissel en opslag ben je bij Profile natuurlijk aan het juiste adres.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Kom langs voor reparatie, wissel of montage

Maak snel een afspraak. Met meer dan 50 vestigingen in België is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Welke service heb ik nodig voor mijn banden?

Uitlijnen, balanceren, sipen en trimmen; wat is het precies? We zijn niet voor niets expert in banden, dus we leggen we het je graag uit.

Bandenmontage

We monteren alle banden snel, vakkundig en verrassend voordelig. En omdat elke auto en elke automobilist vraagt om een andere band, geven we graag persoonlijk advies.

Lees alles over bandenmontage

Bandenwissel

In maart/april en oktober/november is de wisselpiek. Maak dus op tijd een afspraak om je zomer- of winterbanden om te wisselen. Of combineer het met een onderhoudsbeurt.

Lees alles over bandenwissel

Bandreparatie

Een band repareren is altijd voordeliger dan een band vervangen. Zie je schade? Kom dan zo snel mogelijk langs. Hoe eerder we repareren, hoe langer je kunt genieten van je band.

Lees alles over bandreparatie

Uitlijnen

Voorkom trillen en scheeftrekken. Professioneel uitlijnen en balanceren zorgt voor meer comfort, meer veiligheid, minder brandstofverbruik en minder slijtage.

Lees alles over banden uitlijnen

Balanceren

Door vakkundig uit te lijnen en te balanceren zit je comfortabeler en veiliger op de weg. Bovendien verbruik je dan minder brandstof en slijten je banden minder snel.

Lees alles over banden balanceren

Sipen

Met een rollend mes maken we kleine sneetjes in het profiel van je band. Daardoor heb je optimale remkracht, meer grip en betere vering. Kortom, meer comfort en veiligheid.

Lees alles over banden sipen

Trimmen

Banden slijten soms onregelmatig. Door ze te trimmen worden ze weer perfect rond. We slijpen dan nauwkeurig het loopvlak van je band zodat de onregelmatige slijtage verdwijnt.

Lees alles over banden trimmen

Banden opslag

Na de wissel van je zomer- of winterbanden kun je je andere banden bij ons opslaan. Ze liggen dan onder de juiste omstandigheden en ze zijn verzekerd tegen brand en diefstal.

Lees alles over bandenopslag

Winterbanden huren

Rij je niet vaak in de winter? Maar ga je wel een weekje of twee naar de sneeuw? Dan is het huren van winterbanden geen gek idee. En de rest van het jaar kun je dan bijvoorbeeld op all-season banden rijden.

Lees alles over winterbanden huren

Sneeuwkettingen huren

Veilig op vakantie naar de sneeuw hoeft niet ingewikkeld te zijn. Ga je een weekje op wintersport? Huur dan ook voor een weekje sneeuwkettingen.

Lees alles over sneeuwkettingen huren

De 3 voordelen van onze bandenservices

Topbanden van topmerken

Groot assortiment

Beste advies voor de beste banden

Bandenopslag: handig en veilig

Waarom zou je heen en weer slepen met jouw zomer- en winterbanden als je ze voordelig bij ons kunt opslaan? We bewaren ze onder de meest ideale omstandigheden en ze zijn meteen verzekerd tegen brand en diefstal.

profile.jpeg

De professionals van Profile

We zijn niet voor niets dé expert in banden, banden en banden. Onze vakmensen geven het beste advies en de beste service. En welke service je ook nodig hebt; we doen het snel, vakkundig en verrassend voordelig.

Onze bandenmerken

Veelgestelde vragen over onze bandenservices

Wil je meer weten over onze bandenservices? Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de kosten van bandenmontage of bandenwissel? Of wil je weten wat het verschil is tussen trimmen en sipen? Kijk dan naar onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

Kom langs voor reparatie, wissel of montage

Maak snel een afspraak. Met meer dan 50 vestigingen in België is er altijd een vestiging bij jou in de buurt.