Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

100% uptime houdt je truck fit voor iedere rit

Zodat je als ondernemer 0% tijd, geld en energie verspilt. Je bent welkom in een van onze vestigingen en kunt onderweg op ons rekenen met onze mobiele (pech)service.

Partners

Tymacon.jpg

Bandenleven voor iedereen inzichtelijk met Tymacon® 3.0

Wil je een gezond rendement? Dan moet je als transporteur alle zeilen bijzetten. Kostenbeheersing, bandenonderhoud en een hoge servicegraad zijn onontbeerlijk. Daarom introduceert Profile een geheel vernieuwde versie van een inmiddels succesvol bewezen platform waarmee we klaar zijn voor jouw toekomstige wensen voor meer inzicht. Dit is een all-inclusive bandencontract én een bandenmanagementsysteem genaamd Tymacon® (Tyre Management Contracts). Zo houd je de kosten beheersbaar.

Kalvenhaar_De-Weerd.jpg

RTL Transportwereld te gast bij De Weerd

Onlangs was RTL Transportwereld te gast bij De Weerd Transport en Profile Kalvenhaar in Zwolle. In deze uitzending wordt stil gestaan bij goed bandenmanagement en wat dit betekent voor De Weerd Transport; zoals kostenbesparing, CO2-reductie en ontzorging.

Ook het belang van goede kwaliteitsbanden - zoals de Smart Flex-banden van Hankook staan centraal. Bekijk het fragment bij onze nieuwsitems! RTL Transportwereld wordt uitgezonden op zondag om 17.00 uur.

Banden_bandenspanning.jpg

Met TPMS rijd je nooit meer met een te lage bandenspanning

Bandenspanning meten gebeurt vaak nog handmatig met een bandenspanningsmeter. Transporteurs besteden soms te weinig aandacht aan het bijvullen van de banden. Daardoor worden mogelijke lekke banden niet op tijd ontdekt. Dit betekent onnodige stilstand en een fors hoger brandstofverbruik en uitstoot van CO2. De bandenspanning kan ook automatisch gemeten worden met behulp van een TPMS systeem. Het grote voordeel is dat de bandenspanning continu gemeten wordt en bij spanningsverlies tijdig ingegrepen kan worden om onverwachte stilstand te voorkomen.

Logo_Duurzaam-op-de-weg.jpg

Duurzaam op de weg en snel besparingen realiseren

CO2-uitstoot verlagen is een verantwoordelijkheid die we samen dragen. Goed te weten dat terugdringen samen kan gaan met het optimaliseren van winstgevendheid. Want hoe beter het bandenmanagement, hoe lager het brandstofverbruik en bandenslijtage. Daarnaast voorkom je onnodig stilstaan door bandenpech, wat uiteraard hogere kosten voorkomt. Met het certificaat Duurzaam op de weg kun je als transportbedrijf écht zeggen dat je duurzaam bezig bent.