Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Hankook zomerbanden, Hankook winterbanden of Hankook all season banden kopen

Bij Profile kan je kiezen uit een ruim assortiment Hankook winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Onderaan deze pagina kan je de verschillende types autobanden van Hankook bekijken en bestellen. Maak direct een afspraak en laat je Hankookbanden monteren in één van onze vestigingen.

Hankook autobanden kopen

1. Hankook autobanden bieden een optimale balans op een zowel nat als droog wegdek.

2. Hankook banden zijn voorzien van geavanceerde technologieën.

3. Hankook banden hebben door het hoge kwaliteitsniveau een goede wegligging.

4. Profile biedt een 100% tevredenheidsgarantie op Hankook banden.

Hankook autobanden

Een snel groeiende bandenfabrikant

Hankook banden is een van de grootste en snelst groeiende bandenfabrikanten ter wereld, met banden voor personenauto’s, lichte vrachtauto’s (SUV’s, bestelwagens), vrachtwagens, bussen caravans en racewagens.

Door de verkoop in meer dan 180 landen verspreid over de hele wereld, staat Hankook wereldwijd op de 7e plaats qua omzet. Het bedrijf heeft zo’n 20.000 medewerkers in 4 regionale hoofdkantoren, 20 buitenlandse dochterondernemingen en 5 Research & Development afdelingen over de hele wereld.

Om de Europese markt nog beter te bedienen bouwde Hankook in 2018 een nieuwe fabriek in Hongarije, centraal in Europa. De 500 miljoen euro kostende fabriek zal jaarlijks zo’n 10 miljoen banden voor personenauto’s en kleine vrachtwagens in heel Europa produceren.

Hankook zomerbanden en autobanden in ontwikkeling

Of het nu gaat om het dagelijkse woon-werk verkeer of circuitgebruik, Hankook banden zijn voortdurend in ontwikkeling. Dat gebeurt in 5 wereldwijde Research & Development centra (Korea, Duitsland, Verenigde Staten, China en Japan). Dankzij deze geavanceerde technologiën brengt Hankook Tire kwalitatief hoogwaardige autobanden tegen een betaalbare prijs op de markt.

Hankook investeert veel geld in innovatie, zoals de ontwikkeling van het ‘run-flat-tire’-systeem.

Hankook is sponsor van zowel de UEFA Europa League als de internationale tourwagenserie DTM en biedt wereldwijd werk aan zo’n 20.000 werknemers. Hankook heeft tevens een samenwerking met Michelin en het Duitse Hamann voor het tunen van auto’s. In de eerste maanden van 2006 sleepten zij al 3 kwaliteitsprijzen in de wacht van toonaangevende Duitse automagazines.

Alles over banden

Terug naar boven