Driving Emotion

Hankook autobanden

Hankook staat bekend om haar innovatieve, prijswinnende high performance radiaalbanden. Of je nou op zoek bent naar banden voor een SUV, een personenwagen of een vrachtwagen, Hankook zorgt altijd voor perfecte rijbeleving.

Hankook logo

De perfecte Hankook band.

Aan de hand van de voertuiggegevens bepalen wij automatisch welke Hankook band het beste bij jouw auto past.

Hankook in Europa

Het Europese hoofdkantoor van Hankook staat in Nue-Isenburg in Duitsland. Vanuit het kantoor in Nederland wordt de markt van de Benelux bediend. Hankook verkoopt én produceert haar banden via regionale distributeurs. Dat betekent dat elke band wordt ontwikkeld in overeenstemming met toonaangevende Europese autofabrikanten. Hankook heeft in Europa ongeveer 3.000 medewerkers. En elk jaar produceert het merk zo’n 19 miljoen banden voor de Europese markt. Voor personenauto's, SUV's en (lichte) vrachtwagens.

Hankook_ION_car.jpg

Hankook in de wereld

Wereldwijd werken er zo’n 20.000 werknemers bij Hankook. Het merk verkoopt banden in meer dan 180 landen. Met 5 ontwikkelcentra en 8 grote fabrieken heeft Hankook een wereldwijd netwerk opgebouwd voor productie, research en development, verkoop, marketing en communicatie. Op die manier kan Hankook oplossingen ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op de wensen en eisen van regionale markten.

De 3 voordelen van Hankook banden

Optimale wegligging bij nat en droog wegdek

Banden met geavanceerde technologieën

100% tevredenheidsgarantie

formula_E.jpg

Hankook en Formula E

Hankook is de officiële bandenleverancier van de Formule E. Dat betekent dat het merk alle banden levert voor de elektrische raceauto's van het kampioenschap. Hankook wil serieuze stappen zetten in duurzaamheid in mobiliteit. Ondersteund door innovatieve technologie is Hankook klaar voor het tijdperk van e-mobiliteit. Net als de Formule E wil Hankook klimaatverandering en luchtvervuiling in stedelijke omgevingen aanpakken om zo een betere en schonere wereld te creëren.

Hankook-ION.png

Elektrisch rijden met iON

De iON banden van Hankook zijn speciaal ontworpen voor elektrische voertuigen. Door de zware batterij moeten je banden tot wel 30% meer gewicht dragen. Deze band verdeelt de wegdruk gelijkmatig waardoor je minder slijtage hebt. De band is verder erg stil en heeft een lage rolweerstand. En dat betekent dat je op één batterij meer kilometers kunt afleggen.

100% tevredenheidsgarantie

Hankook staat achter de kwaliteit van hun producten en geven 100% tevredenheidsgarantie. Bij Profile krijg je daarom garantie op banden van Hankook. Heb je nieuwe banden gekocht? En ben je binnen 14 dagen na aankoop niet tevreden over de prestaties van de Hankook banden? Dan nemen wij de banden terug. Deze garantie geldt op alle Hankook banden voor personenwagens.

Aan de hand van de voertuiggegevens bepalen wij automatisch welke Hankook band het beste bij jouw auto past.