• De beste prijs-kwaliteit
  • Persoonlijk advies op maat
  • Transparant en een offerte vooraf
  • Dicht bij jou in de buurt

Waarom kiezen voor Hankook?

Hankook heeft de zeer hoge kwaliteitsbanden voor redelijke tarieven. Hankook is zeer vernieuwend en er investeert veel tijd en geld in innovatie, zoals de ontwikkeling van het ‘Run-on-Flat’-systeem. Bij aankoop van Hankook zomerbanden ontvang je tot € 7,50 korting per band 

Koop online Hankook winterbanden en zomerbanden

Selecteer je bandenmaat en bekijk welke Hankook zomerbanden en winterbanden we in ons assortiment hebben. Je kan ze meteen eenvoudig bestellen en een afspraak plannen voor de montage. 

Ontvang tot € 7,50 korting per Hankook autoband

Bij het aankopen van Hankook autobanden ontvang je automatisch € 5 korting per band (vanaf 14 inch) of € 7,50 per band (16 t/m 24 inch). Ontvang op een complete bandenset dus tot € 30,- korting! Koop je Hankook banden direct hier.

Hankook winterbanden en zomerbanden

Een korte introductie

Hankook banden is een van de grootste en snelst groeiende bandenfabrikanten ter wereld, met banden voor personenauto’s, lichte vrachtauto’s (SUV’s, bestelwagens), vrachtwagens en bussen. Of het nu gaat om het dagelijkse woon-werkverkeer of circuitgebruik, de banden van Hankook zijn voortdurend aan ontwikkeling onderhevig om steeds te kunnen voldoen aan de verwachtingen van chauffeurs. Klanttevredenheid staat bij Hankook hoog in het vaandel. 

Door de verkoop in meer dan 180 landen verspreid over de hele wereld, staat Hankook wereldwijd 7e op het gebied van omzet. Het bedrijf heeft meer dan 14.000 medewerkers in 4 regionale hoofdkantoren, 20 buitenlandse dochterondernemingen en 5 Research & Development afdelingen over de hele wereld. Tevens komt 70% van de inkomsten van overzeese markten.

Veilig online winkelen met BeCommerce!

Alles over autobanden

Terug naar boven