Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Waarom kiezen voor Hankook?

Hankook heeft de zeer hoge kwaliteitsbanden voor redelijke tarieven. Hankook is zeer vernieuwend en er investeert veel tijd en geld in innovatie, zoals de ontwikkeling van het ‘Run-on-Flat’-systeem.

Gratis 12 maanden totale bandengarantie op jouw Hankook-banden

Bij aankoop van nieuwe winter- of zomerbanden of een band-velgcombinatie (zomer- of winterkit) van het merk Hankook, krijg je er nu de totale 12 maanden bandengarantie helemaal gratis bij. 

Zo vermijd je onaangename verrassingen en kan je met een gerust hart de weg op. Deze totale bandengarantie is geldig gedurende 12 maanden vanaf de aankoopdatum.  

Actie geldig van 15 september 2017 tot 31 januari 2018, zolang de voorraad strekt. Meer info en voorwaarden op www.profile.be/voorwaarden.

Koop online Hankook winterbanden en zomerbanden

Selecteer je bandenmaat en bekijk welke Hankook zomerbanden en winterbanden we in ons assortiment hebben. Je kan ze meteen eenvoudig bestellen en een afspraak plannen voor de montage. 

Hankook winterbanden en zomerbanden

Een korte introductie

Hankook banden is een van de grootste en snelst groeiende bandenfabrikanten ter wereld, met banden voor personenauto’s, lichte vrachtauto’s (SUV’s, bestelwagens), vrachtwagens en bussen. Of het nu gaat om het dagelijkse woon-werkverkeer of circuitgebruik, de banden van Hankook zijn voortdurend aan ontwikkeling onderhevig om steeds te kunnen voldoen aan de verwachtingen van chauffeurs. Klanttevredenheid staat bij Hankook hoog in het vaandel. 

Door de verkoop in meer dan 180 landen verspreid over de hele wereld, staat Hankook wereldwijd 7e op het gebied van omzet. Het bedrijf heeft meer dan 14.000 medewerkers in 4 regionale hoofdkantoren, 20 buitenlandse dochterondernemingen en 5 Research & Development afdelingen over de hele wereld. Tevens komt 70% van de inkomsten van overzeese markten.

Veilig online winkelen met BeCommerce!

Alles over banden

Terug naar boven