Profile_bandenmontage.jpg

Bandenmontage door de bandenexpert

Bandenmontage bij Profile is meer dan alleen bandenmontage. We zorgen namelijk ook meteen voor balanceren en uitlijnen. Zodat je veilig, comfortabel en zuinig onze garage uitrijdt.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Wil je bandenmontage laten doen door Profile?

Dat kan al vanaf € 25 per band als de band bij Profile gekocht is. Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.

Voor bandenmontage ga je naar dé bandenspecialist

We zijn niet voor niets dé bandenspecialist. Zo geven we je altijd het beste advies voor de juiste band; wat voor auto je ook hebt en wat je wensen en eisen ook zijn. Vervolgens monteren onze vakmensen jouw nieuwe banden snel, vakkundig en verrassend voordelig. En door uit te lijnen en te balanceren kun je meteen veilig, zuinig en comfortabel de weg op. Maak snel een afspraak. Er is altijd wel een Profile vestiging bij jou in de buurt.

bandenwissel_P3050071_RETOUCHE2.jpg

Snel en vakkundig je banden monteren. We staan voor je klaar.

Als we banden monteren, dan zorgen we standaard ook voor het uitlijnen en balanceren. Zo garanderen we een optimale wegligging en een hoger rijcomfort. Je rijdt dus veilig, zuinig en comfortabel onze garage uit. De prijs voor montage is dan ook inclusief uitlijnen, balanceren en de bijkomende materialen. Wil je eerst een prijsopgave? Neem dan contact op met een Profile bij jou in de buurt.

Wanneer heb ik nieuwe banden nodig?

Banden vervangen doe je natuurlijk bij dé bandenexpert: Profile. Wil je weten wanneer het tijd is om nieuwe banden te kopen? Bij zomerbanden is dat bij minder dan 2 mm profieldiepte. En bij winterbanden is dat bij minder dan 4 mm profieldiepte.

De 3 voordelen van bandenmontage door Profile

Beste advies voor de juiste band

Beoordeeld met een 9,5

Groot assortiment banden

Heb je je banden ergens anders gekocht?

Heb je ergens anders mooie banden gevonden? En wil je die nu door ons laten monteren? Geen probleem. We berekenen dan echter wel een kleine toeslag. Wil je weten hoe hoog die toeslag is? Neem dan contact op met een Profile vestiging bij je in de buurt.

Veelgestelde vragen over bandenmontage

Wil je meer weten over bandenmontage? Bijvoorbeeld wat de kosten zijn van banden monteren? Kijk dan even naar onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

Wil je bandenmontage laten doen door Profile?

Dat kan al vanaf € 25 per band als de band bij Profile gekocht is. Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.