drachten-2.jpg

Elk jaar een airco-check

Een airco is comfortabel in de zomer en veilig in de winter. De airco voorkomt namelijk dat je ramen beslaan. Benieuwd of je airco nog goed werkt? Kom elk jaar langs voor een airco-controle. Onze experts kijken dan naar de leidingen, de temperatuur en eventueel ook naar het lekdetectie-middel.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Controle voor je airco voor slechts € 29

Waarom elk jaar een airco-controle doen?

Als je airco goed werkt, blijf je in de zomer lekker koel en rij je in de winter een stuk veiliger. De airco regelt namelijk niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid in je auto waardoor je ruiten niet beslaan. Door elk jaar je airco te laten checken voorkom je dure reparaties. Voor slechts € 29 controleren onze experts of je airco nog optimaal werkt en krijg je meteen helder advies.

Zorgeloos-onderweg_2023-05-08-121401_ttpo.png

Combineer de airco-controle met een reiniging

Ruik je een muffe lucht? Dan hebben bacteriën en schimmels zich genesteld in het systeem. Met een reiniging worden bacteriën en ander micro-organismen gedood. Bovendien vertraagt het reinigingsmiddel de groei van nieuwe organismen en heb je weer een frisse geur in je auto. Kom je binnenkort langs voor een airco-controle? Combineer het dan meteen met een reiniging.

3 voordelen van een airco-controle bij Profile

Snel, vakkundig en verrassend voordelig

Bij extra kosten krijg je eerst een prijsopgave

Bij reparaties krijg je altijd garantie

Tips voor een goedwerkende airco

Hoe beter je omgaat met je airco, hoe beter de airco presteert. Lees onze tips. Zodat je langer kunt genieten van een perfect werkende airco.

Eerst de ramen open

Rij eerst even met de ramen open om de heetste lucht te laten ontsnappen. Dat is effectiever en het scheelt in brandstofkosten.

Niet lager dan 22 graden

Hoe harder je airco moet werken, hoe meer brandstof je auto verbruikt.

Gebruik je airco in de winter

In de winter voorkomt de airco dat je ruiten beslaan. Een airco regelt namelijk ook de luchtvochtigheid.

Gebruik je airco regelmatig

Zo wordt de compressor van de airco regelmatig gesmeerd. Daardoor heb je minder kans op storingen en kun je reparaties voorkomen.

Combineer airco met verwarming

Op die manier zorg je in de wintermaanden voor een perfecte balans van temperatuur en luchtvochtigheid.

Je airco is geen overbodige luxe in de winter

De airco houdt je auto in de zomer heerlijk koel. Maar ook in de winter zorgt de airco voor veel comfort. En veiligheid! Want de airco voorkomt dat je ruiten beslaan. Een airco regelt namelijk niet alleen de temperatuur, maar ook de luchtvochtigheid. Als je de airco gebruikt in combinatie met de verwarming zorg je in de winter voor een perfecte balans van temperatuur en luchtvochtigheid.

Veelgestelde vragen over airco controle

Wil je meer weten over een airco-controle? Wil je bijvoorbeeld weten hoe de airconditioning van je auto precies werkt? Of wil je weten wat het verschil is tussen een airco-controle en airco-onderhoud? Kijk dan naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Controle voor je airco voor slechts € 29