Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

De specialist voor elektrische auto's

Als expert in banden en auto’s volgen we natuurlijk alle ontwikkelingen op de voet. We weten dan ook alles van elektrische auto’s. Van hybride tot volledig elektrisch. Onze professionals staan voor je klaar voor vakkundig onderhoud en om advies te geven voor de juiste banden voor je elektrische auto. Kortom, zorgeloos elektrisch rijden begint bij Profile.

Onderhoud voor je elektrische auto bij Profile

Vakkundig en verrassend voordelig. Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.

Eén adres voor je elektrische auto

De elektrische auto is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En ook niet uit onze vestigingen. Want wat je ook nodig hebt voor jouw elektrische auto - reparatie, onderhoud of banden - de professionals van Profile staan voor je klaar. We zijn experts in elektrische auto’s en kunnen je dan ook snel en vakkundig helpen.

automonteur-electra.jpg

Gecertificeerd voor elektrische auto’s

Al onze monteurs en vestigingen zijn gecertificeerd om jouw elektrische auto te repareren en te onderhouden. Je auto is dus in goede handen bij Profile. Want met die certificering voldoen we aan alle wettelijke eisen. Elke vestiging heeft de technische kennis en het specifieke gereedschap om je elektrische auto te onderhouden en te repareren.

3 voordelen van elektrisch onderhoud bij Profile

Altijd met fabrieksgarantie

Wettelijk gecertificeerd

Verrassend voordelig

Profile_vlag.jpg

Met behoud van fabrieksgarantie

Onze experts kennen alle elektrische auto’s op hun duimpje. Ze werken dan ook altijd volgens de voorschriften van de autofabrikant en de merkdealer. Zowel bij onderhoud als bij reparatie. Daardoor hou je dus altijd de fabrieksgarantie op jouw elektrische auto. Bovendien ben je bij Profile vaak een stuk voordeliger uit.

MINI-Beaujean.jpg

Opladen bij Profile

Veel van onze vestigingen hebben een elektrische laadpaal. Bij onderhoud of reparatie kun je dan meteen je auto opladen. En heb je vervangend vervoer nodig hebben terwijl wij bezig zijn met jouw elektrische auto? Dan kun je gebruikmaken van onze MINI Electric. Leuk om in te rijden, heerlijk comfortabel en natuurlijk 100% elektrisch.

Het juiste advies voor de juiste banden

Om elektrisch te rijden heb je een flinke batterij nodig. Daardoor is een elektrische auto zwaarder dan een auto die rijdt op benzine of diesel. Verder is een elektrische auto stiller waardoor je eerder het geluid van de banden hoort. Je elektrische auto heeft dus een ander type band nodig: een stille band die het gewicht goed kan verdelen. Als expert in banden, banden en banden weten we natuurlijk precies welke banden geschikt zijn voor jouw elektrische auto. De professionals in onze vestiging geven je er graag advies over.

Veelgestelde vragen over elektrisch rijden

Wil je meer weten over elektrisch rijden? Wil je bijvoorbeeld weten wat de voordelen zijn van elektrisch rijden? Of wil je weten wat we precies doen tijdens het onderhoud van jouw elektrische auto? Lees dan onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Onderhoud voor je elektrische auto bij Profile

Vakkundig en verrassend voordelig. Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.