drachten-3.jpg

Auto-onderhoud bij dé auto-expert

Geen zin in onverwachte pech en reparaties? Met goed en regelmatig onderhoud van onze professionals kun je veel ellende voorkomen. En bij Profile kunnen we het onderhoud vaak uitvoeren mét behoud van fabrieksgarantie.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Wil je onderhoud laten doen door Profile?

Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.

Al het onderhoud dat je auto nodig heeft

Als expert in auto's kunnen we elk onderdeel van je auto onderhouden. Van airco tot zekering.

Klein onderhoud

We checken je auto op meer dan 25 punten. We kijken naar de banden, verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem. En we verversen de olie en de ruitenvloeistof.

Lees alles over klein onderhoud

Groot onderhoud

Bij een grote beurt controleren onze experts jouw auto op meer dan 90 punten. Wat we exact doen is afhankelijk van het merk, het bouwjaar en het type auto.

Lees alles over groot onderhoud

Airco-onderhoud

Geen snikhete auto in de zomer. En geen beslagen ramen in de winter. We zorgen dat je airco optimaal werkt zodat je dure reparaties kunt voorkomen.

Lees alles over airco-onderhoud

De 3 voordelen van auto-onderhoud bij Profile

Voor alle auto’s dus ook elektrische

Vooraf een duidelijke prijsopgave

Altijd een Profile bij je in de buurt

Bespaar op kosten met onderhoud en regelmatige controle

Voorkom pech en pittige rekeningen. Laat onze specialisten jouw auto onderhouden. Voor een klein onderhoud, een groot onderhoud, airco-onderhoud; je kunt altijd bij ons terecht. Met een goede onderhoudsbeurt voorkom je onveilige situaties op de weg, bespaar je op dure reparaties, kom je makkelijker door de keuring en verleng je de levensduur van jouw auto. We stempelen het onderhoud keurig af in het onderhoudsboekje van je auto. Daardoor heeft je auto een overzichtelijke onderhoudshistorie. En dat zorgt ervoor dat je auto bij de verkoop meer waard i

Profile_auto_onderhoud_algemeen.jpg

Kosten onderhoud auto

De kosten van onderhoud hangen af van het merk, het type en het bouwjaar. We nemen van tevoren alles goed met je door, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Pas nadat je akkoord hebt gegeven, gaan wij aan de slag. Wil je graag een prijsindicatie? Vraag dan online een onderhoudsofferte aan of neem contact op met een Profile vestiging.

Wat is het verschil tussen een klein en groot onderhoud?

Klein onderhoud vs groot onderhoud… wat zijn de verschillen? Bij een klein onderhoud werken we met een ‘autochecklist klein onderhoud.’ We controleren dus minder punten dan bij een groot onderhoud. Zo verversen we bijvoorbeeld wel de vloeistoffen en vervangen we de filters. Bij een groot onderhoud controleren we jouw auto op veel meer punten. Het groot onderhoud duurt dan ook langer en heeft ook een hoger prijskaartje. Is jouw auto toe aan een klein of groot onderhoud? Combineer het dan met een grondige prekeuring. Dan hoef je maar één afspraak te maken.

Veelgestelde vragen over auto-onderhoud

Wil je meer weten over auto-onderhoud bij Profile? Bijvoorbeeld welke punten we precies controleren bij een grote onderhoudsbeurt? Kijk dan naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Wil je onderhoud laten doen door Profile?

Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.