Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Bridgestone zomerbanden, Bridgestone winterbanden of Bridgestone all season banden kopen

Bij Profile kan je kiezen uit een ruim assortiment Bridgestone winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Onderaan deze pagina kan je de verschillende types autobanden van Bridgestone bekijken en bestellen. Maak direct een afspraak en laat je Bridgestonebanden monteren in één van onze vestigingen.

Bridgestone autobanden kopen bij Profile

Bridgestone is één van de grote bandenleveranciers ter wereld en dankt zijn succes aan de continue ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieën, waarbij de veiligheid van de bestuurder steeds centraal staat.

Met Bridgestone autobanden weet je dat je kwaliteit in huis haalt:

1. Comfort en maximale grip op de weg..

2. Optimale prestaties onder alle weersomstandigheden.

3. Duurzaamheid door minder slijtage.

4. Kwaliteit en optimale prestaties.

Bridgestone banden - een korte introductie

Bridgestone Corporation is één van de grootste banden- en rubberfabrikanten ter wereld. Oprichter Shojiro Ishibashi wilde ‘de maatschappij voorzien van superieure kwaliteit’. Die superieure kwaliteit banden levert Bridgestone nu al sinds 1930 en dat voor bijna alles wat op wielen rijdt.

Om wereldwijd als toonaangevend marktleider te worden erkend, moest Bridgestone haar activiteiten uitbreiden naar de sterk ontwikkelde en concurrerende Europese markt door middel van voortdurende en strategische investeringen. Nadat Bridgestone in 1990 een Europees coördinatiecentrum had opgezet in Brussel en dat in 1994 had omgevormd tot het Europese hoofdkantoor, mengde Bridgestone zich in 1997 in de Formule 1 motorsport.

Ishibashi vergat echter nooit waar hij vandaan kwam. Ter ere van het 25-jarig bestaan van zijn bedrijf liet hij in Kurume, waar hij in 1925 zijn loopbaan was begonnen met de productie van schoenen met rubberzolen, het Ishibashi Cultural Centre bouwen. Vervolgens schonk hij dit culturele centrum aan de stad. Dat maatschappelijk welzijn en winstgevende groei goed samen kunnen gaan, blijkt wel uit het feit dat Bridgestone in de jaren 1950 was uitgegroeid tot de grootste bandenfabrikant van Japan.

Ondertussen verkoopt Bridgestone zijn banden en andere producten in meer dan 150 landen en heeft 105.000 mensen in dienst. In Europa werken meer dan 9000 mensen bij Bridgestone, verspreid over zes fabrieken, een technisch centrum en verschillende nationale verkooporganisaties.

Bridgestone winterbanden en zomerbanden.

Koploper in technologie en veiligheid

De succesvolle groei van Bridgestone is hoofdzakelijk te danken aan de voortdurende ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieën zoals de Run Flat personenwagenbanden, de in-wheel motor systems voor elektrische voertuigen, de Greatec Mega Drive banden voor vrachtwagens en bussen en de kleeffolies voor zonnepanelen.

Bij alles wat Bridgestone aflevert staat veiligheid centraal: veiligheid in het verkeer met de wereldwijde campagne “Think before you Drive” in samenwerking met de FIA Foundation; veiligheid voor de toekomst via de tekenwedstrijd “Dreams at heArt” voor kinderen uit heel Europa; en veiligheid in de manier waarop Bridgestone zijn producten in Europa produceert en afvoert.

Bridgestone zomerbanden kopen

Bridgestone winterbanden kopen

Bridgestone 4-seizoenenbanden kopen

Bridgestone banden online bestellen

Zoek je Bridgestone banden via bovenstaande module.

Alles over banden

Terug naar boven