Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Autobanden

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Daarom koop je jouw autobanden bij Profile! Altijd het beste advies. Of je nou op zoek bent naar zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden, je bent bij Profile aan het juiste adres.

De beste merken en snel gemonteerd

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Je banden zijn immers het enige contact tussen jouw auto en de weg. Bij Profile hebben we een enorm assortiment banden die we snel voor je monteren. Ook balanceren en uitlijnen is belangrijk, want daardoor ontstaan minder trillingen in het stuur en bespaar je ook nog eens behoorlijk op brandstof.

De beste keuze begint met het beste advies

Bij Profile draait het niet alleen om banden, maar ook om het beste advies. Want wij weten als geen ander welke band bij jouw auto past en bij je portemonnee. Misschien leuk om te weten dat grote leasemaatschappijen ook klant bij ons zijn.

Waarom banden kopen bij Profile?

Een eerlijke prijs

Vakkundige mensen

Een veilige keuze

Uitlijnen gaat een stuk verder dan een lampje op groen krijgen

Aart Lijs - Profile Dronten Flevobanden
onderhoud_P3051149_RETOUCHE.jpg

Banden wisselen met een onderhoudsbeurt combineren? Het kan!

Wil je slim met je tijd omgaan, combineer dan het wisselen van je banden met een onderhoudsbeurt. Je kunt bij ons gemakkelijk een combinatie-afspraak maken. Je hoeft dus maar één keer naar Profile te komen en wij zorgen ervoor dat je snel weer veilig de weg op kunt!

Je nieuwe banden snel en vakkundig gemonteerd

Nieuwe banden koop je bij Profile. Niet alleen vanwege het goede advies en de scherpe prijs, maar ook om de vakkundige montage. Da’s belangrijk, want goed gemonteerde banden slijten minder snel, geven meer rijcomfort en besparen brandstof. Precies! Daarom ga je dus voor je nieuwe banden naar Profile!

Vragen over autobanden