Maak deel uit van Profile!

De onafhankelijke banden- & onderhoudsformule!
Profile staat voor kwaliteit én service!

 

Profile ontstond in 1989 als Coöperatieve Vereniging ‘Profile Tyrecenter Nederland’ en groeide in tien jaar tijd uit tot een franchisenetwerk van 80 vestigingen in Nederland en 24 in België.

In 2006 zette Profile zijn eerste stappen op de onderhoudsmarkt en in 2015 werd Profile omgedoopt tot Profile Car & Tyreservice, met in 2016 178 vestigingen in Nederland en 47 in België.

 

• Profile is een volledig onafhankelijke franchiseformule: aandeelhouders zijn zelf ook ondernemers. 

• Profile heeft een sterke marktpositie in banden voor personenwagens en trucks.

• Profile wil vooral verder het aandeel in particulier en zakelijk onderhoud vergroten.

• Profile streeft voor zijn ondernemers naar een gezonde balans tussen een goede landelijke dekking en een voldoende groot lokaal werkingsgebied. 

• Als Profile-franchisenemer blijft u zelfstandig ondernemer en profiteert u van de vele voordelen van een gezonde formule met een grote naamsbekendheid. 

 

 

De 8 pro’s van onze franchiseformule:

 

1. U profiteert van het centrale beheer lease & fleet, zowel voor banden als onderhoud.

Via onze online afspraakmodule maakt een bestuurder van een firmawagen zelf zijn afspraak voor bandenwissel en -vervangingen, herstel en onderhoud in een Profile-vestiging.

2. U geniet van de voordelen van het centrale beheer voor truckbanden.

Profile heeft centrale contracten en afspraken met veel landelijke transporteurs voor de levering van truckbanden en aanverwante services, zoals 24/7 Europese bandenpechservice en wagenparkcontroles op locatie.

3. U profiteert van de voordelen van de centrale webshop.

Op www.profile.be kunnen uw klanten direct producten en diensten aanschaffen. Deze dienstverlening is uiteraard gekoppeld aan een online afspraak in uw vestiging.

4. U profiteert van krachtige centrale inkoop.

Profile heeft sterke, centrale inkoopafspraken met alle leveranciers, zodat u als ondernemer profiteert van een goede productbeschikbaarheid en scherpe prijzen op banden, velgen, onderdelen en andere producten.

5. U maakt gebruik van alle centrale automatiseringsapplicaties.

Als Profile-ondernemer beschikt u over alle moderne systemen om uw activiteiten goed te kunnen uitvoeren. Zo kunt u makkelijk online bestellen, afspraken maken of plannen, de werkplaats managen, onderhouds- en bandenaanvragen bij leasemaatschappijen goedkeuren, offertes voor particulier onderhoud opmaken of het bandenmanagement van zakelijke klanten beheren*.

6. U profiteert van onze centrale marketing.

Profile ontwikkelt landelijke campagnes en concepten om consumenten tot aankopen te stimuleren en om de landelijke bekendheid te vergroten. Verder ontwikkelen we lokale communicatiemiddelen, zowel online als offline, die u als Profile-ondernemer kunt gebruiken in uw eigen regio.

7. U traint uw personeel dankzij de Profile Academy.

Via een online platform kan iedere ondernemer trainingen selecteren uit de catalogus, zich inschrijven en de vorderingen van de medewerkers volgen.

8. Profile begeleidt en adviseert uw vestiging.

Alle Profile-ondernemers en hun medewerkers kunnen voor alle operationele vragen terecht bij ons team van contactdesk-medewerkers. Daarnaast bezoeken onze netwerkmanagers u periodiek voor advies en begeleiding bij de bedrijfsvoering, zowel op commercieel als op organisatorisch vlak.

 

*voor ondernemers met truckspecialisme

Interesse?

Neem contact op met Maarten Lambregts, Network Manager - maarten.lambregts@profile.be +32 476 43 16 67.

 

Terug naar boven