Bedrijfsleider.png

Franchiseformule

Of je nu een startende ondernemer bent of al jaren een solide bedrijf runt, er komen tijden voorbij dat je jezelf afvraagt of het de juiste richting is voor de toekomst.

Maak deel uit van Profile!

Even terugblikken op de Profile historie: Profile werd opgericht op 10 augustus 1989 als Coöperatieve Vereniging ‘Profile Tyrecenter Nederland.’ Binnen tien jaar groeide Profile Tyrecenter uit tot een groot franchisenetwerk met 80 vestigingen in Nederland en 24 vestigingen in België. In de loop der jaren gingen de groeiambities verder dan alleen banden. In 2006 werden de eerste stappen gezet op de onderhoudsmarkt. Om dit verder kracht bij te zetten werd de naam begin 2015 aangepast in het ‘beter dekkende’ Profile Car & Tyreservice. Anno 2019 heeft Profile 154 vestigingen in Nederland en 60 in België.

De 8 pro’s van onze franchiseformule

1. U profiteert van het centrale beheer lease & fleet, zowel voor banden als onderhoud.

Via onze online afspraakmodule maakt een bestuurder van een firmawagen zelf zijn afspraak voor bandenwissel en -vervangingen, herstel en onderhoud in een Profile-vestiging.

2. U geniet van de voordelen van het centrale beheer voor truckbanden.

Profile heeft centrale contracten en afspraken met veel landelijke transporteurs voor de levering van truckbanden en aanverwante services, zoals 24/7 Europese bandenpechservice en wagenparkcontroles op locatie.

3. U profiteert van de voordelen van de centrale webshop.

Op www.profile.be kunnen uw klanten direct producten en diensten aanschaffen. Deze dienstverlening is uiteraard gekoppeld aan een online afspraak in uw vestiging.

4. U profiteert van krachtige centrale inkoop.

Profile heeft sterke, centrale inkoopafspraken met alle leveranciers, zodat u als ondernemer profiteert van een goede productbeschikbaarheid en scherpe prijzen op banden, velgen, onderdelen en andere producten.

5. U maakt gebruik van alle centrale automatiseringsapplicaties.

Als Profile-ondernemer beschikt u over alle moderne systemen om uw activiteiten goed te kunnen uitvoeren. Zo kunt u makkelijk online bestellen, afspraken maken of plannen, de werkplaats managen, onderhouds- en bandenaanvragen bij leasemaatschappijen goedkeuren, offertes voor particulier onderhoud opmaken of het bandenmanagement van zakelijke klanten beheren*.

6. U profiteert van onze centrale marketing.

Profile ontwikkelt landelijke campagnes en concepten om consumenten tot aankopen te stimuleren en om de landelijke bekendheid te vergroten. Verder ontwikkelen we lokale communicatiemiddelen, zowel online als offline, die u als Profile-ondernemer kunt gebruiken in uw eigen regio.

7. U traint uw personeel dankzij de Profile Academy.

Via een online platform kan iedere ondernemer trainingen selecteren uit de catalogus, zich inschrijven en de vorderingen van de medewerkers volgen.

8. Profile begeleidt en adviseert uw vestiging.

Alle Profile-ondernemers en hun medewerkers kunnen voor alle operationele vragen terecht bij ons team van contactdesk-medewerkers. Daarnaast bezoeken onze netwerkmanagers u periodiek voor advies en begeleiding bij de bedrijfsvoering, zowel op commercieel als op organisatorisch vlak.

*voor ondernemers met truckspecialisme

uitleg-pechhulp.jpg

Interesse om franchisenemer te worden?

Neem contact op met Kristof Steegmans, Network Manager - Kristof.Steegmans@profile.be +32 496 51 98 32