Uniroyal. De regenband

Uniroyal autobanden

Ook voor Uniroyal banden ben je bij Profile natuurlijk aan het juiste adres. Sinds Uniroyal in 1969 de regenband uitvond, bleven ze hun reputatie van regenexpert uitbouwen. Ze ontwikkelen continu nieuwe banden die je veilig op de weg houden; hoe nat het ook is. Kom voor advies voor de juiste band naar een vestiging bij je in de buurt. We kunnen je alles vertellen over Uniroyal.

De perfecte Uniroyal band.

Aan de hand van de voertuiggegevens bepalen wij automatisch welke Uniroyal band het beste bij jouw auto past.

Laat de regen maar komen

Uniroyal is gespecialiseerd in rijden in natte omstandigheden. Sneeuw, smeltende sneeuw, een flinke regenbui; het is geen enkel probleem voor een Uniroyal band. De bandenfabrikant is constant op zoek naar nieuwe manieren om onder alle weersomstandigheden te genieten van het autorijden. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten staan de kernwaarden technologie, veiligheid en toegankelijkheid dan ook hoog in het vaandel.

uniroyal-RainExpert5.png

Van regenjassen naar regenbanden

In 1868 opende Oscar Englebert in België een kleine winkel met producten van rubber. Oscar zag de kansen van het waterbestendige rubber en begon zelf badmutsen en regenjassen te maken. Hij experimenteerde ook met banden en was gefascineerd door de waterafvoerende eigenschappen van rubber. Zo ontstond de allereerste autobandenfabriek van de Benelux.

De 3 voordelen van Uniroyal banden

Uitstekende grip op natte wegen

Lange levensduur

Comfortabel en stil

Shark Skin Technology

Om water nog sneller af te voeren, hebben we het effect van haaienhuid nagebootst. Met deze nieuwe revolutionaire technologie kun je door plassen rijden zonder het contact met het wegdek te verliezen. Met Shark Skin Technology (SST) wordt water snel afgevoerd, heb je meer grip, een kortere remweg en beperk je het risico op aquaplaning. Op die manier heb je zelfs bij flinke regenbuien volop rijplezier.

Uniroyal_rainsport5_band.png

RainSport 5 autoband

De Shark Skin Technology (SST) zit ook in de RainSport 5 band. Daardoor kan deze band alle regen aan. Van plensbui tot hoosbui. De RainSport 5 heeft uitstekende aquaplaning capaciteiten zodat je veilig door de meest uitdagende natte weersomstandigheden rijdt. We hebben een uitgebreid assortiment RainSport 5 autobanden. En alle maten hebben het Europese A-label voor prestaties op nat wegdek.

Aan de hand van de voertuiggegevens bepalen wij automatisch welke Uniroyal band het beste bij jouw auto past.