Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Uniroyal zomerbanden, Uniroyal winterbanden of Uniroyal all season banden kopen

Bij Profile kan je kiezen uit een ruim assortiment Uniroyal winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Onderaan deze pagina kan je de verschillende types autobanden van Uniroyal bekijken en bestellen. Maak direct een afspraak en laat je Uniroyalbanden monteren in één van onze vestigingen.

  1. Uniroyal is dé regenband bij uitstek
  2. Uniroyal levert topprestaties op voornamelijk natte, maar ook droge weersomstandigheden
  3. Meer dan 40 jaar kwaliteit en deskundigheid

Uniroyal regenbanden kopen

Als uitvinder van de regenband, promoot Uniroyal sinds 1969 zijn regenbanden-technologie. De regenbanden van Uniroyal leveren topprestaties op zowel droge als natte wegen, maar bieden voornamelijk extra veiligheid bij natte weersomstandigheden. Zo beschermen ze vooral tegen de gevaren die aquaplaning, natte en gladde wegen of smeltende sneeuw in de winter met zich kunnen meebrengen. De rode paraplu in het logo symboliseert daarom de extra bescherming die Uniroyal regenbanden bieden bij slecht weer.

De leidende positie van Uniroyal werd bewezen door een hele reeks onafhankelijke tests. De slagzin “Uniroyal – de regenband” is één van de meest bekende slagzinnen op de Europese bandenmarkt, en daar zijn uiteraard goede redenen voor.

Uniroyal regenbanden zijn het veiligst op natte wegen.

In België regent het ongeveer 195 dagen per jaar (Bron: KMI). Op natte wegen heb je ongeveer twee keer zoveel kans op een ongeval dan op droge wegen.

De productontwikkeling van Uniroyal is gebaseerd op intensief onderzoek. Omdat ze bij Uniroyal voortdurend alle onderdelen van hun banden verbeteren - van het loopvlak en het contour tot de rubbersamenstelling toe - is Uniroyal synoniem geworden voor de regenbandtechnologie.

Kort samengevat: Uniroyal banden zijn prima bij droog weer, en zelfs nog beter in de regen!

Uniroyal zomerbanden kopen

Uniroyal winterbanden kopen

Uniroyal 4-seizoenenbanden kopen

Uniroyal banden online bestellen

Zoek je Uniroyal banden via bovenstaande module.

Alles over banden

Terug naar boven