Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Waarom kiezen voor Uniroyal?

  • De regenband bij uitstek
  • Topprestaties opvoornamelijk natte, maar ook droge weersomstandigheden
  • Meer dan 40 jaar kwaliteit en deskundigheid

Koop online Uniroyal regenbanden.

Selecteer je bandenmaat en bekijk welke Uniroyal regenbanden we in ons assortiment hebben. Je kan ze meteen eenvoudig bestellen en een afspraak plannen voor de montage. 

Uniroyal regenbanden

Een korte introductie

Uniroyal is de uitvinder van de regenband. Sinds 1969 promoot Uniroyal zijn regenbanden-technologie. De regenband beschermt tegen de gevaren die natte wegen met zich meebrengen. Het gebruik van de paraplu symboliseert dit. Uniroyal banden leveren topprestaties op droge en natte wegen, maar voornamelijk bij alle natte weersomstandigheden: bij aquaplaning, bij natte en gladde wegen of smeltende sneeuw in de winter.

Het merk Uniroyal staat al 40 jaar voor kwaliteit en deskundigheid bij het ontwikkelen van regenbanden. Het doel van Uniroyal is om je op elk moment veilig op de weg te houden – zelfs in de regen.

De leidende positie van Uniroyal werd bewezen door een hele reeks onafhankelijke tests. De slagzin “Uniroyal – de regenband” is een van de meest bekende slagzinnen op de Europese bandenmarkt, en daar zijn uiteraard goede redenen voor.

"Het veiligst op natte wegen"

In België regent het ongeveer 195 dagen per jaar (Bron: KMI). Op natte wegen heb je ongeveer twee keer zoveel kans op een ongeval dan op droge wegen.

De productontwikkeling van Uniroyal is gebaseerd op intensief onderzoek. Omdat ze voortdurend alle onderdelen van hun banden verbeteren - van het loopvlak en het contour tot de rubbersamenstelling toe - is Uniroyal synoniem geworden voor de regenbandtechnologie.

Kort samengevat: Uniroyal banden zijn prima bij droog weer, en zelfs nog beter in de regen!

 

Uniroyal banden online bestellen

Zoek je Uniroyal banden via bovenstaande module.

Veilig online winkelen met BeCommerce!

Alles over banden

Terug naar boven