Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Waarom kiezen voor Goodyear?

  • Milieuvriendelijke autobanden.
  • Vermindering van brandstofverbruik en CO²-uitstoot.
  • Kwaliteit en veiligheid.

Koop online Goodyear all-season banden, winterbanden en zomerbanden.

Selecteer je bandenmaat en bekijk welke Goodyear zomerbanden en winterbanden we in ons assortiment hebben. Je kan ze meteen eenvoudig bestellen en een afspraak plannen voor de montage. 

Liever geen winterbanden? Kies dan voor vierseizoenenbanden!

Als u het comfort van één set banden verkiest en kortere afstanden aflegt, zijn vierseizoenenbanden de oplossing. Dankzij het aangepaste profiel zijn ze geschikt voor uiteenlopende omstandigheden wat wegdek en weer betreft.  

Goodyear vierseizoenenbanden voor de kortste remafstand*. 

De vierseizoenenbanden van Goodyear beantwoorden aan de hoge normen voor prestaties in winterse omstandigheden en dragen dezelfde ‘M+S’- en ‘Sneeuwvlok’-markeringen als winterbanden.

De nieuwe Vector 4Seasons biedt uitmuntende rijprestaties in alle weersomstandigheden en staat garant voor de kortste remafstand* op verschillende ondergronden. Dat blijkt ook uit de uitstekende testresultaten die deze band behaald heeft.

*Voor remmen op nat, sneeuw en ijs. Vergeleken met het gemiddelde van 3 toonaangevende concurrenten in het vierseizoenensegment (Michelin Cross Climate, Pirelli Cinturato All-Season, Vredestein Quatrac 5). Getest door TÜV SÜD Product Service in Juli-Sep 2015 in opdracht van Goodyear Dunlop. Bandenmaat: 205/55 R16 V; Testauto: VW Golf; Locatie: Montpellier (F), SHPG Wanaka (NZ), Colmar-Berg (L); Rapport nr: 713065970.

 

Goodyear banden

Goodyear banden online bestellen

Zoek je Goodyear banden via bovenstaande module.

Veilig online winkelen met BeCommerce!

Alles over banden

Terug naar boven