Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Goodyear zomerbanden, Goodyear winterbanden of Goodyear all season banden kopen

Bij Profile kan je kiezen uit een ruim assortiment Goodyear winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Onderaan deze pagina kan je de verschillende types autobanden van Goodyear bekijken en bestellen. Maak direct een afspraak en laat je Goodyearbanden monteren in één van onze vestigingen.

Goodyear autobanden kopen bij Profile

Wanneer je voor Goodyear kiest, dan rijd je met een lange geschiedenis van innovatie en bekroonde kwaliteit en kan je met een goed gevoel de weg op.
Wanneer je kiest voor Goodyear autobanden, dan kies je voor:

  1. Milieuverantwoorde autobanden.
  2. Verminderd brandstofverbruik en CO2-uitstoot.
  3. Kwaliteit en veiligheid
  4. Een winnaar in bandentesten: Goodyear banden zijn gemaakt om prijzen te winnen en worden voortdurend bekroond bij onafhankelijke tests.
  5. Sterke labelscores: Goodyear banden hebben sterke labelscores. Meer dan 90% van het Goodyear EfficientGrip-assortiment heeft een score A of B voor grip op een nat wegdek. Bovendien hebben een aantal maten van de EfficientGrip Performance zelfs een A-score voor zowel brandstofefficiëntie als grip op nat wegdek.
  6. Toonaangevende innovatie: Goodyear werkt aan de continue ontwikkeling van vernieuwende bandentechnologieën die beantwoorden aan de behoeften van de hedendaagse bestuurder. Van banden die uitstekende prestaties leveren onder de allermoeilijkste rijomstandigheden tot duurzame banden die je geld besparen aan de pomp.

Goodyear autobanden – meer dan 100 jaar innovatie

De Goodyear Tire and Rubber Company kwam in 1898 tot stand toen Frank Seiberling zijn eerste fabriek kocht. Seiberling noemde zijn bedrijf naar de ontdekker van het vulcaniseren: Charles Goodyear. Hij koos daarbij ook voor het opvallende beeldmerk van de gevleugelde voet dat nog steeds een symbolische link vormt met het verleden van het bedrijf.

Goodyear zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden staan al meer dan honderd jaar voor veiligheid en continue innovatie. Die innovatie, de continue stroom van creatieve nieuwe ideeën, van producten en materialen is nog steeds de kern van Goodyear’s activiteiten. De indrukwekkende lijst met winnaars in bandentesten zijn daarvan het mooiste bewijs. Goodyear is bovendien pionier op het gebied van de innovatieve veiligheidstechnologie RunOnFlat, waarmee je je reis reis kan verderzetten ondanks een lekke band.

Met Goodyear winterbanden of zomerbanden kies je voor de korte remafstand

Omdat Goodyear veel belang aan je veiligheid, gaat het merk ook voluit voor de kortste remafstand. De nieuwe Goodyear UltraGrip Performance winterband biedt een kortere remweg en uitstekend weggedrag in alle winterse omstandigheden. De UltraGrip Performance won maar liefst twee Auto Bild winterbandentesten.

Goodyear banden Foam In Tyre

Minder geluidsoverlast door betere banden! Met Goodyear's Foam in Tyre wordt het geluid van banden flink gereduceerd. Bekijk alle banden van Goodyear.

Waarom eens geen Goodyear vierseizoenenbanden kopen?

Als je gewoon bent om kortere afstanden af te leggen en het comfort van één set banden verkiest, zijn vierseizoenenbanden de meest aangewezen oplossing. Dankzij het aangepaste profiel zijn ze geschikt voor variabele omstandigheden wat wegdek en weer betreft.

De vierseizoenenbanden van Goodyear beantwoorden aan de hoge normen voor prestaties in winterse omstandigheden en dragen dezelfde ‘M+S’- en ‘Sneeuwvlok’-markeringen als winterbanden. Zo biedt de nieuwe Vector 4Seasons uitmuntende rijprestaties in alle weersomstandigheden en staat garant voor de kortste remafstand* op verschillende ondergronden

*Voor remmen op nat, sneeuw en ijs. Vergeleken met het gemiddelde van 3 toonaangevende concurrenten in het vierseizoenensegment (Michelin Cross Climate, Pirelli Cinturato All-Season, Vredestein Quatrac 5). Getest door TÜV SÜD Product Service in Juli-Sep 2015 in opdracht van Goodyear Dunlop. Bandenmaat: 205/55 R16 V; Testauto: VW Golf; Locatie: Montpellier (F), SHPG Wanaka (NZ), Colmar-Berg (L); Rapport nr: 713065970.

Goodyear zomerbanden kopen

Goodyear winterbanden kopen

Goodyear 4-seizoenenbanden kopen

Goodyear banden online bestellen

Zoek je Goodyear banden via bovenstaande module.

Alles over banden

Terug naar boven