Profile_winterbanden.jpg

Winterbanden huren. Veilig, slim en voordelig.

Rij je niet vaak in de winter? Maar ga je wel een weekje of twee naar de sneeuw? Dan is het huren van winterbanden geen gek idee. En de rest van het jaar kun je dan bijvoorbeeld op all-season banden rijden. Je kunt winterbanden huren bij onze vestigingen in: Anderlecht, Antwerpen, Ardooie, Brugge en Torhout. Onze experts kunnen je alles vertellen over winterbanden huren.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Veel vestigingen van Profile verhuren winterbanden. Makkelijk en verrassend voordelig.

Waarom winterbanden kopen?

In veel wintersportgebieden ben je verplicht om op winterbanden te rijden. Maar in Nederland niet. Dus als jouw auto vaak stilstaat in de winter en je gaat alleen voor een weekje wintersport de grens over, dan is het huren van winterbanden een goed idee.

Maak je in de winter wel veel kilometers? Dan is het slimmer - én voordeliger - om winterbanden te kopen. Zodat je van oktober tot en met maart veilig op winterbanden rijdt. En ondertussen spaar je dan je zomerbanden.

CO_Winter_Dinner_Side_TS870_2023-09-20-083251_kjfu.png

Rij veilig naar je winterbestemming

Als het kouder is dan 7°C is het veel veiliger om op winterbanden te rijden. Vooral als je vaak door winters weer rijdt of op wintersport gaat. Want hoe mooi die winterse plaatjes ook zijn, sneeuw en gladheid kunnen heel verraderlijk zijn. Met winterbanden is de kans op ongelukken een stuk kleiner. Door het speciale profiel en de zachte rubbersamenstelling heb je meer grip en een kortere remweg.

De kosten van winterbanden huren

Het prijskaartje van winterbanden huren is afhankelijk van je bandenmaat. Je kunt bij veel Profile vestigingen terecht om winterbanden te huren. Maar niet elke vestiging heeft hetzelfde assortiment. Dus neem altijd eerst contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Voor de meest geschikte winterbanden voor jouw type banden, voor meer informatie over de beschikbaarheid en voor een heldere prijsopgave.

Je kunt winterbanden huren bij onze vestigingen in: Anderlecht, Antwerpen, Ardooie, Brugge en Torhout.

3 voordelen van winterbanden huren bij Profile

Verrassend voordelig

We regelen alles voor je

Zorgeloos op vakantie

Sneeuwkettingen huren bij je winterbanden

In wintersportgebieden kun je soms verrast worden door een dik pak sneeuw. Neem dus ook sneeuwkettingen mee. Zodat je nog meer grip hebt op sneeuw en ijs. Bovendien zijn in sommige landen sneeuwkettingen verplicht. Profile wil dat je een leuke en veilige wintervakantie hebt. Daarom kun je bij ons heel voordelig sneeuwkettingen huren. Onze experts kunnen je alles vertellen over sneeuwkettingen. Ze weten precies welke kettingen je nodig hebt en ze laten meteen zien hoe je ze bevestigt.

Hankook-Winter-icept-evo.png

Winterbanden zijn in veel landen verplicht

In België zijn winterbanden niet verplicht, maar in veel wintersportlanden wél. In Duitsland zijn winterbanden bijvoorbeeld verplicht bij winterse omstandigheden. Rij je zonder winterbanden in een gebied waar ze verplicht zijn? Dan kun je een flinke boete krijgen. Zorg dus dat je goed voorbereid bent.

Veelgestelde vragen over winterbanden huren

Wil je meer weten over winterbanden huren? Wil je bijvoorbeeld weten wat de kosten zijn? Of wil je weten hoe je sneeuwkettingen bevestigt om je winterbanden? Kijk dan even naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Winterbanden huren bij Profile. Makkelijk en verrassend voordelig.