Voordelig winterbanden huren bij Profile

Bij gladheid en sneeuw zijn winterbanden onmisbaar voor uw veiligheid. De kans op ongelukken bij winters weer is dankzij het speciale profiel en samenstelling van winterbanden een stuk kleiner. In sommige gevallen kan je beter je winterbanden huren dan kopen.

Winterbanden kopen of huren

Rijd je het hele jaar door met je auto, dan adviseren we om van oktober t.e.m. maart op winterbanden te rijden. Je winterbanden kopen is dan het voordeligst, je spaart ermee je zomerbanden. Reis je niet zo vaak met de auto in winterse perioden en gebruik je je winterbanden bijvoorbeeld alleen voor een weekje wintersportvakantie? Dan is het huren van winterbanden een goed alternatief in de plaats van kopen.

Meer weten over winterbanden huren? Vraag offerte aan

Prijzen huur winterbanden

De kostprijs voor het huren van winterbanden is afhankelijk van onder meer je bandenmaat. Voor een verhuurperiode van 10 dagen kan je bij Profile Car & Tyreservice al vanaf € 130,- winterbanden huren. Ook langer dan 10 dagen is uiteraard geen probleem! Het spreekt voor zich dat we je helpen bij het monteren van je banden en je kan je reguliere banden in de tussentijd ook bij ons laten stockeren. Vraag gerust een offerte aan.

Winterbanden zijn verplicht in veel landen

In België zijn winterbanden niet verplicht. Het wordt echter wel aanbevolen om tussen oktober en maart met winterbanden te rijden. In veel wintersportlanden zijn winterbanden bij wet verplicht. Je riskeert een flinke boete wanneer je er niet mee rijdt in gebieden waar dat wel moet.

Veilig online winkelen met BeCommerce!
Terug naar boven