Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Sneeuwkettingen huren

winterbanden-duitsland.jpg

Voordelig sneeuwkettingen huren bij Profile

Ga je met je auto naar een gebied waar veel besneeuwde wegen en hellingen zijn? Vergeet dan niet om sneeuwkettingen te huren. Sneeuwkettingen vervangen je winterbanden of 4-seizoenenbanden niet, maar ze bieden extra grip op sneeuw en ijs. Zo kun je veilig op weg naar je wintersportadres. Bovendien zijn sneeuwkettingen in bepaalde landen verplicht.

Prijzen huur sneeuwkettingen

Je huurt jouw sneeuwkettingen bij Profile al vanaf € 3,- per dag! Vraag een offerte aan en hoor direct wat je precies betaalt voor sneeuwkettingen voor jouw type banden.

Tips voor het gebruik van sneeuwkettingen

Wij laten je graag zien hoe je de sneeuwkettingen eenvoudig monteert. Enkele tips voor het gebruiken van sneeuwkettingen:

  • Probeer de sneeuwkettingen altijd een keer uit voor je op reis gaat. Je weet meteen of de maat klopt en je kunt vast ‘oefenen’ in het snel monteren van sneeuwkettingen.
  • Haal voor je vertrekt de kunststof velgdeksels van je velgen. De sneeuwketting kan deze beschadigen. Bovendien hoef je ze dan onderweg niet tussen je bagage op te bergen.
  • Spoel de sneeuwkettingen na gebruik af met schoon warm water en berg ze droog in de verpakking op.
  • Leg de sneeuwkettingen altijd om de aangedreven velgen.
  • Matig je snelheid wanneer je met sneeuwkettingen rijdt.
  • Vermijd het rijden met een caravan onder slechte omstandigheden, zoals op gladde en besneeuwde hellingen.
winterbanden.jpg

Zoek een Profile bij jou in de buurt

Sneeuwketting huren? Neem direct contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Vind jouw vestiging