Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Zomerbanden

Snel gevonden en snel gemonteerd

Zomerbanden: de beste keuze boven 7°C

Is het warmer dan 7°C, dan is het weer tijd om je winterbanden te laten wisselen voor zomerbanden. Waar winterbanden je de beste grip geven bij lage temperaturen en sneeuw, zijn zomerbanden geschikt tijdens de warmere maanden. We raden je aan om van april t/m september op zomerbanden te rijden.

We staan klaar om je zomerbanden te monteren of te wisselen. Heb je twee sets velgen - voor zowel de zomerbanden als de winterbanden - dan bespaar je op een bandenwissel. Bij Profile ben je ook aan het goede adres voor voordelige bandenopslag en ze zijn dan meteen verzekerd tegen brand en diefstal. Handig toch!

De beste merken en snel gemonteerd

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Je banden zijn immers het enige contact tussen jouw auto en de weg. Bij Profile hebben we een enorm assortiment zomerbanden die we snel voor je monteren. Ook balanceren en uitlijnen is belangrijk, want daardoor ontstaan minder trillingen in het stuur en bespaar je ook nog eens behoorlijk op brandstof.

Het beste advies over zomerbanden

Bij Profile draait het niet alleen om banden, maar ook om het beste advies. Want wij weten als geen ander welke band bij jouw auto past en bij je portemonnee. Misschien leuk om te weten dat grote leasemaatschappijen ook klant bij ons zijn. En zelfs Bpost gaat voor banden naar Profile! Vul je kenteken in, maak een afspraak en wij geven jou het beste advies over zomerbanden.

Grote leasemaatschappijen gaan voor zomerbanden naar Profile

Da’s leuk om te weten toch? Grote leasemaatschappijen gaan voor zomerbanden naar Profile. Ze weten dat we de beste merken in huis hebben, scherpe prijzen hanteren en banden snel en vakkundig monteren.

bandenwissel_P3050814_RETOUCHE.jpg

Zomerbanden verhogen de veiligheid

  • Boven 7°C geschikt voor elk weertype en daarom de beste keuze van april t/m september
  • Kortere remweg en minder kans op ongelukken
  • Betere wegligging en meer grip op de weg

Met goed onderhoud gaan zomerbanden nog langer mee

Het is slim als je de bandenspanning regelmatig controleert, want met banden op de juiste spanning is de grip beter en bespaar je behoorlijk op brandstof. En je banden slijten minder snel. Uitlijnen en balanceren is eveneens belangrijk. Dat voorkomt onnodige trillingen en ook daarmee rij je zuiniger. Rijden op gladde banden is gevaarlijk, controleer daarom regelmatig de profieldiepte. We hebben nog veel meer slimme bandentips voor je. En heeft je auto een onderhoudsbeurt nodig? Dan kunnen we deze combineren met de bandenwissel!

Het beste advies over banden

Bij Profile draait het niet alleen om banden, maar ook om het beste advies. Want wij weten als geen ander welke band bij jouw auto past en bij je portemonnee. Misschien leuk om te weten dat grote leasemaatschappijen zoals Athlon en Justlease ook klant bij ons zijn. En zelfs Bpost gaat voor banden naar Profile! Vul je kenteken in, maak een afspraak en wij geven jou het beste advies over zomerbanden.

Vragen over zomerbanden