Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Continental zomerbanden, Continental winterbanden of Continental all season banden kopen

Profile beschikt over een ruim assortiment Continental zomerbanden, Continental winterbanden en Continental 4-seizoenenbanden. Onderaan deze pagina kan je de verschillende types autobanden van Continental bekijken en bestellen. Maak direct een afspraak en laat je Contientalbanden monteren in één van onze vestigingen.

Continental autobanden kopen bij Profile
 

  1. Bij de productie van Continental autobanden staan kwaliteit en duurzaamheid centraal
  2. Continental is één van de grootste bandenleveranciers ter wereld. Profile heeft voor ieder type auto en rijgedrag een Continentalband in het assortiment.
  3. Autobanden zijn het enige contact met het wegdek. Maximale veiligheid en controle zijn daarom essentieel. Op Continental banden kan je op elk moment vertrouwen, ook op een nat of ongelijk wegdek.

Continental winterbanden en Continental zomerbanden – een korte introductie

Het merk Continental staat voor de modernste bandentechnologie. De focus ligt daarbij steeds op een optimale balans tussen design, constructie, samenstelling en profiel. Door continu te investeren in Research & Development slaagt Continental erin om, middels innovatieve oplossingen, de veiligheid en het rijcomfort voortdurend te verbeteren. Continental levert banden voor tweewielers, personenauto’s, bestelwagens en bedrijfswagens. Profile levert Continental zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden.

Continental zomerbanden kopen

Continental winterbanden kopen

Continental 4-seizoenenbanden kopen

Alles over banden

Terug naar boven