• De beste prijs-kwaliteit
  • Persoonlijk advies op maat
  • Transparant en een offerte vooraf
  • Dicht bij jou in de buurt

Waarom kiezen voor Continental?

Continental banden zijn altijd een slimme keuze: veilig, duurzaam en aangenaam om mee te rijden. Bij aankoop van Continental autobanden ontvang je € 7,50 korting per band.

Koop online Continental winterbanden en zomerbanden.

Selecteer je bandenmaat en bekijk welke Continental zomerbanden en winterbanden we in ons assortiment hebben. Je kan ze meteen eenvoudig bestellen en een afspraak plannen voor de montage. 

Ontvang tot € 7,50 korting per Continental autoband

Bij het aankopen van Continental autobanden ontvang je automatisch € 7,50 per band (16 t/m 24 inch). Ontvang op een complete bandenset dus € 30,- korting! Koop je Continental banden direct hier.

Continental winterbanden en zomerbanden.

Een korte introductie

Het merk Continental staat voor de modernste bandentechnologie. In onze research focussen we voortdurend op de optimale balans tussen design, constructie, samenstelling en profiel. Ons doel is wereldwijd technologisch leiderschap en om die reden investeren we continu in Research & Development. Zo slagen we erin om, middels innovatieve oplossingen, de veiligheid en het rijcomfort voortdurend te verbeteren. Continental levert banden voor tweewielers, personenauto’s, bestelwagens en bedrijfswagens.

De geschiedenis van Continental

De geschiedenis van Continental AG wordt gekenmerkt door innovatieve producten. De weg leidde – ook dankzij een succesvol aankoopbeleid en geïntegreerde firma’s – van rubberproducent tot een wereldwijd gerenommeerde toeleverancier van de automobielindustrie. 

Continental banden

 

Veilig online winkelen met BeCommerce!

Alles over autobanden

Terug naar boven