Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Waarom kiezen voor Continental?

Continental banden zijn altijd een slimme keuze: veilig, duurzaam en aangenaam om mee te rijden. =

Gratis 12 maanden totale bandengarantie op jouw Continental-banden

Bij aankoop  van nieuwe winter- of zomerbanden of een band-velgcombinatie (zomer- of winterkit) van het merk Continental, krijg je er nu de totale 12 maanden bandengarantie helemaal gratis bij. 

Zo vermijd je onaangename verrassingen en kan je met een gerust hart de weg op. Deze totale bandengarantie is geldig gedurende 12 maanden vanaf de aankoopdatum.  

Actie geldig van 15 september 2017 tot 31 januari 2018, zolang de voorraad strekt. Meer info en voorwaarden op www.profile.be/voorwaarden.

Koop online Continental winterbanden en zomerbanden.

Selecteer je bandenmaat en bekijk welke Continental zomerbanden en winterbanden we in ons assortiment hebben. Je kan ze meteen eenvoudig bestellen en een afspraak plannen voor de montage. 

 

Continental winterbanden en zomerbanden.

Een korte introductie

Het merk Continental staat voor de modernste bandentechnologie. In onze research focussen we voortdurend op de optimale balans tussen design, constructie, samenstelling en profiel. Ons doel is wereldwijd technologisch leiderschap en om die reden investeren we continu in Research & Development. Zo slagen we erin om, middels innovatieve oplossingen, de veiligheid en het rijcomfort voortdurend te verbeteren. Continental levert banden voor tweewielers, personenauto’s, bestelwagens en bedrijfswagens.

De geschiedenis van Continental

De geschiedenis van Continental AG wordt gekenmerkt door innovatieve producten. De weg leidde – ook dankzij een succesvol aankoopbeleid en geïntegreerde firma’s – van rubberproducent tot een wereldwijd gerenommeerde toeleverancier van de automobielindustrie. 

Continental banden

 

Veilig online winkelen met BeCommerce!

Alles over autobanden

Terug naar boven