Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Winterbanden

Winterbanden: veilig op weg bij regen en sneeuw

Een afspraak voor een winterbandenwissel in 3 minuten gemaakt

Voorkom ongelukken en rijd bij nat en koud weer altijd op winterbanden. Dankzij het speciale profiel en de rubbersamenstelling van winterbanden heb je meer grip op de weg en heb je een kortere remweg. Dat geeft een veilig gevoel. Komen de temperaturen onder de 7°C kies dan voor winterbanden. We raden je aan om van oktober t/m maart op winterbanden te rijden.

We staan klaar om je winterbanden te monteren of te wisselen. Heb je twee sets velgen - voor zowel de winterbanden als de zomerbanden - dan bespaar je op een bandenwissel. Bij Profile ben je ook aan het goede adres voor voordelige bandenopslag en ze zijn dan meteen verzekerd tegen brand en diefstal. Handig toch!

De beste merken en snel gemonteerd

Goede banden zijn belangrijk voor veilige kilometers. Je banden zijn immers het enige contact tussen jouw auto en de weg. Bij Profile hebben we een enorm assortiment zomerbanden die we snel voor je monteren. Ook balanceren en uitlijnen is belangrijk, want daardoor ontstaan minder trillingen in het stuur en bespaar je ook nog eens behoorlijk op brandstof.

Het beste advies over winterbanden

Bij Profile draait het niet alleen om banden, maar ook om het beste advies. Want wij weten als geen ander welke band bij jouw auto past en bij je portemonnee. Misschien leuk om te weten dat grote leasemaatschappijen ook klant bij ons zijn. En zelfs Bpost gaat voor banden naar Profile! Vul je kenteken in, maak een afspraak en wij geven jou het beste advies over winterbanden.

Winterbanden verhogen de veiligheid

  • Onder 7°C geschikt voor elk weertype en daarom de beste keuze van oktober t/m maart
  • Kortere remweg en minder kans op ongelukken
  • Betere wegligging dankzij zachtere rubbersamenstelling
  • Meer grip op de weg dankzij lamellen in het profiel
  • Met een winterbandenwissel slijten de zomerbanden natuurlijk minder snel
uitlijnen_P3050226_RETOUCHE.jpg

Leasemaatschappijen gaan voor winterbanden naar Profile!

Da’s leuk om te weten toch? Grote leasemaatschappijen gaan voor winterbanden naar Profile. Ze weten dat we de beste merken in huis hebben, scherpe prijzen hanteren en banden snel en vakkundig monteren.

Met goed onderhoud gaan winterbanden nog langer mee

Het is slim als je de bandenspanning regelmatig controleert, want met banden op de juiste spanning is de grip beter en bespaar je behoorlijk op brandstof. En je banden slijten minder snel. Uitlijnen en balanceren is eveneens belangrijk. Dat voorkomt onnodige trillingen en ook daarmee rij je zuiniger. Rijden op gladde banden is gevaarlijk, controleer daarom regelmatig de profieldiepte. We hebben nog veel meer slimme bandentips voor je. En heeft je auto een onderhoudsbeurt nodig? Dan kunnen we deze combineren met de bandenwissel!

Het beste advies over banden

Bij Profile draait het niet alleen om banden, maar ook om het beste advies. Want wij weten als geen ander welke band bij jouw auto past en bij je portemonnee. Misschien leuk om te weten dat grote leasemaatschappijen zoals Athlon en Justlease ook klant bij ons zijn. En zelfs Bpost gaat voor banden naar Profile! Vul je kenteken in, maak een afspraak en wij geven jou het beste advies over zomerbanden.

Vragen over winterbanden