Vervangend-vervoer-Mini.png

Vervangend vervoer nodig?

Net als jij houden we niet van stilstaan. Bij onderhoud of reparatie regelen we dan ook snel vervangend vervoer voor je. Zo kun je tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van onze MINI Electric. Leuk om in te rijden en 100% elektrisch. Ga je liever met de fiets? Stap dan op onze Profile leenfiets. Die kun je gratis lenen terwijl jouw auto in onze werkplaats staat.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Vervangend vervoer vanaf € 25 per dag

Profile_klant.jpg

Vervangend vervoer met de MINI Electric

Wachten is niet leuk. Vooral bij een grote onderhoudsbeurt kan het wel even duren voordat je auto klaar is. Daarom hebben we bij Profile vervangend vervoer voor je. Stap in de iconische MINI Electric. Gegarandeerd rijplezier, 100% elektrisch en enorm veel comfort. Wil je weten wat je betaalt voor een dag vervangend vervoer? Neem dan contact op met jouw Profile vestiging.

Vervangend-vervoer-Fiets.png

Leen gratis onze Profile bike

Woon je in de buurt van een Profile vestiging? Of werk je vlakbij? Stap dan lekker gezond op de fiets. Bij veel van onze vestigingen kun je er eentje gratis lenen. Neem wel eerst contact op met je Profile vestiging. Om te vragen of ze een leenfiets hebben en of ze er eentje voor je kunnen reserveren.

3 voordelen van vervangend vervoer van Profile

Snel geregeld

Gratis leenfiets

MINI Electric tegen kleine vergoeding

Regelmatig onderhoud: minder reparaties, meer rijplezier

Regelmatig onderhoud is belangrijker dan je denkt. Je rijdt veiliger, je voorkomt dure reparaties en je hebt minder kans op pech. Heeft je auto binnenkort een APK-keuring nodig? Dat kunnen we dan mooi combineren met een onderhoudsbeurt. Of met een controle van je banden. Waarbij we dan je banden goed balanceren en uitlijnen. Je banden slijten dan minder snel, je rijdt veiliger en comfortabeler én je bespaart brandstof.

Daarnaast is het slim om zelf regelmatig je bandenspanning te controleren. Want met de juiste spanning slijten je banden minder snel. En kijk dan ook meteen naar de profieldiepte, want rijden op gladde banden kan heel gevaarlijk zijn.

Veelgestelde vragen over vervangend vervoer

Wil je meer weten over vervangend vervoer van Profile? Wil je bijvoorbeeld meer weten over de MINI Electric? Kijk dan naar onze antwoorden op veelgestelde vragen over de leenauto en de leenfiets.

Vervangend vervoer vanaf € 25 per dag