Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Bandenwissel

42,-

Bandenwissel

Vul je kenteken in en plan een afspraak!

Wanneer wissel je je banden?

  • Maart/april: tijd voor zomerbanden
  • Oktober/november: tijd voor winterbanden

Nieuwe banden nodig?

  • Bij zomerbanden bij een profieldiepte van minder dan 2 mm
  • Bij winterbanden bij een profieldiepte van minder dan 4 mm
bandenwissel_P3050011_RETOUCHE2.jpg

We staan klaar om snel je banden te wisselen

Een bandenwissel voor een volledige set kost bij Profile slechts 42.- als de banden al op de velgen zitten. Als je de drukte voor wilt zijn, kun je het beste een afspraak inplannen vóór het wisselseizoen (maart/april en oktober/november). En heeft jouw auto een onderhoudsbeurt nodig, dan kunnen we deze combineren met de bandenwissel. Dat bespaart een hoop tijd. Neem contact op met de Profile in de buurt voor de prijs van het wisselen van banden bij volledige demontage, balanceren en montage.

uitlijnen_P3050199_RETOUCHE.jpg

Uitlijnen en balanceren. Minder trilling en brandstof besparen

Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Na uitlijnen is je auto beter bestuurbaar en je bespaart op extra brandstofkosten. Autobanden balanceren bevordert het rijcomfort. Het balanceren van uw auto is nodig als bij een bepaalde snelheid het stuur gaat trillen. Het betere wegcontact bevordert de veiligheid en levert een besparing in kosten. Mede omdat extra slijtage wordt voorkomen.

Vul je kenteken in en plan een afspraak!

Specialist in autobanden