Profile Tyrecenter Puype, Brugge

Contact Profile Tyrecenter Puype, Brugge

9.2 Lees onze beoordelingen

Contacteer Profile Tyrecenter Puype, Brugge

Licenseplate be

Openingsuren

maandag 08.00 - 12.00
13.00 - 18.00
dinsdag 08.00 - 12.00
13.00 - 18.00
woensdag 08.00 - 12.00
13.00 - 18.00
donderdag 08.00 - 12.00
13.00 - 18.00
vrijdag 08.00 - 12.00
13.00 - 18.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

432 reviews over Profile Tyrecenter Puype, Brugge

9.2

432 Reviews

10

Bandenwissel met velg (zomer/winter). Ik had de velgen met winterbanden zelf meegebracht. Bij de wissel blijkt dat de velg met de winterbanden niet past op mijn voertuig (verschillend model). Onmiddellijk een pasklare én budgetvriendelijke oplossing voorgesteld zodat ik binnen het uur toch op baan kon met winterbanden.

05 februari 2018 bij Profile Tyrecenter Puype, Brugge
8

4 nieuwe Goodyear's met stikstof snel geplaatst. Met een koffie even wachten en vertrekken.

01 februari 2018 bij Profile Tyrecenter Puype, Brugge
10

perfecte service

31 januari 2018 bij Profile Tyrecenter Puype, Brugge

Profile Tyrecenter Puype Brugge

Profile Tyrecenter Puype te Brugge maakt deel uit van het grootste en snelst groeiende netwerk van bandenspecialisten in banden en velgen van België. De organisatie van Profile Tyrecenter bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor je.

Banden

Profile Tyrecenter Puype is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in onze hoogwaardige bandenservice, ons vakmanschap en onze klantenservice. Daarnaast maken wij ons sterk voor innovatie. Dit uit zich in een continue investering in de ontwikkeling van banden en de bijbehorende service. Ons bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile Tyrecenter Puype heeft daarnaast niet enkel oog voor jouw belangen, maar ook voor het milieu. 

Velgen

Door een set lichtmetalen velgen geef je je auto een persoonlijke uitstraling. Juist daarom voorzien veel fabrikanten hun topmodellen al in de fabriek van lichtmetalen velgen. Bovendien worden de rijprestaties van je auto aanzienlijk verbeterd met lichtmetalen velgen. In vergelijking met stalen velgen zijn ze een stuk lichter en door hun samenstelling en styling voeren ze de warmte van je banden en remsysteem beter af. Voor een mooie set lichtmetalen velgen ben je bij Profile Tyrecenter Puype aan het juiste adres.

Auto-onderhoud

Ook voor auto-onderhoud kan je bij Profile Tyrecenter Puype terecht. Verschillende vestigingen voorzien klanten in een compleet service- en dienstenpakket.

Via onze webshop kan je online banden en velgen bestellen of een afspraak inplannen voor onderhoud en montage. 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Diensten
  • Basisbeurt
  • Bandenwissel
  • Zomerbanden
  • Winterbanden
  • Aircoservice
  • Onderhoudsbeurt
  • Klein onderhoud
  • Groot onderhoud
  • Uitlijnen
  • Overig
Terug naar boven