Benoemd op Instagram

Op deze pagina vind je alle linkjes waar naar gelinkt is op Instagram.

Win-1400-x-900-px.png

Win een sterrenavond

Profile en Michelin trakteren op een onvergetelijke sterrenavond

Win een onvergetelijke avond bij een sterrenrestaurant t.w.v. €800. Om extra te genieten van je sterrenavond krijg je er ook een hotelovernachting t.w.v. €150 bij, zodat je de volgende dag uitgerust naar huis rijdt.

Rij-veilig.-Rij-Profile.png

Rij veilig
Rij Profile

Met een gerust hart de herfst tegemoet.

De dagen worden korter, de zon staat verraderlijk laag en er kan van alles op de weg vallen: regen, bladeren en soms ook al hagel. Laat je niet verrassen in de herfst. We geven je graag tips. Over je verlichting, je ruitenwissers, je banden en ook over je accu. Zodat je zelfs op een koude ochtend kunt vertrouwen op een auto die soepel start.

Wissel-op-tijd-naar-winterbanden.png

Zomerbanden in de winter

Met die zachte winters is het verleidelijk om gewoon door te rijden op je zomerbanden. Maar dat is geen goed idee. De rubbersamenstelling én het profiel van zomerbanden is namelijk totaal anders dan van winterbanden. En dat betekent, dat ook bij Belgische winters zomerbanden minder veilig, minder comfortabel en minder duurzaam zijn.

Tips-voor-een-zorgeloze-rit_1.png

Tips om zorgeloos op je vakantiebestemming te geraken.

Profile helpt je om zorgeloos je vakantiebestemming te bereiken. Met tips om dat vooral ook veilig én betaalbaar te doen.

Plan-een-Carcheck.png

Carcheck. Snelle controle van je auto.

Wil je zeker weten dat je veilig en comfortabel naar het strand, leuke steden, een vakantieadres of andere uitjes kunt? Kom langs voor een snelle en voordelige carcheck. Onze experts controleren je auto op 10 cruciale punten. Zodat je weer veilig en met veel comfort verder kunt rijden.

Plan-een-Campercheck.png

Kom langs voor een Mobilhome Check

Zorg goed voor je Mobilhome en laat ‘m grondig door onze professionals checken. Met dit snelle Mobilhome onderhoud is je Mobilhome weer helemaal veilig en comfortabel.

Winterbanden-in-de-Zomer.png

Winterbanden in de zomer. Het lijkt een slimme besparing, maar dat is het niet.

We weten allemaal dat het niet slim is om in de winter op zomerbanden te rijden. Je hebt minder grip en je remweg is langer. Maar hoe zit het met winterbanden in de zomer? Het lijkt een slimme besparing, maar dat is het niet.

8_2023-06-13-134536_qhlu.png

Goed voorbereid op reis met de Profile vakantiechecklist

Fietsendragers zijn verboden in Portugal en in België moet je weer verplicht een brandblusser in je auto hebben. Ga goed voorbereid op vakantie. Kijk naar onze vakantiechecklist en ontdek wat je allemaal nodig hebt.

Aircocheck.png

Kom elk jaar langs voor een airco-controle.

Een airco is comfortabel in de zomer en veilig in de winter. De airco voorkomt namelijk dat je ramen beslaan. Benieuwd of je airco nog goed werkt? Kom elk jaar langs voor een airco-controle. Onze experts kijken dan naar de leidingen, de temperatuur en eventueel ook naar het lekdetectie-middel.