Budget banden koop je bij Profile

Het uitgebreide assortiment van Profile bevat naast banden van de A-merken ook een ruime keus in budgetbanden. Voer je kenteken in en kijk welke budget banden wij aanbieden.

Het uitgebreide assortiment van Profile bevat naast autobanden van de A-merken ook een ruime keus in budgetbanden. Deze budget banden zijn van kwalitatief goede kwaliteit en worden geleverd tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Het voordeel van budgetbanden loopt vaak op van 25% tot 50% ten opzichte van de bekende A-merken. Zo is er voor ieder budget een geschikte autoband verkrijgbaar.

Waarom budgetbanden kopen bij Profile

  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Eenvoudig en snel online te bestellen en een afspraak maken voor montage
  • Kleine bandenmaat, kleine prijzen

Budget autobanden

De budgetbanden van Profile hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door goede afspraken met bandenleveranciers kan de specialist banden voor een scherpe prijs leveren. De budget autobanden zijn verkrijgbaar in vele categorieën; zoals zomerbanden, winterbanden, sportbanden en groene banden. Uiteraard voldoen de budgetbanden van Profile aan alle veiligheidsnormen. Zo ben je ook met budget banden verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Budget banden hebben we zowel voor winterbanden, zomerbanden als 4-seizoenenbanden.

Waarom kiezen voor budget banden?

Profile zet de voordelen van budgetbanden graag voor je op een rij.

  • Scherpe prijzen door goede afspraken met leveranciers
  • Budgetbanden voldoen aan alle veiligheidsnormen