Profile_bandenopslag.jpg

Bandenopslag: handig, voordelig en veilig

Bandenopslag voor je winterbanden of zomerbanden. Ga niet steeds heen en weer slepen met je banden na de bandenwissel. Maar sla ze veilig en voordelig op bij Profile. Bij ons liggen ze onder de ideale omstandigheden en zijn ze meteen verzekerd.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Een bandenwissel inplannen bij Profile?

Tegen een jaarlijkse vergoeding slaat Profile je banden professioneel op. Maak een afspraak voor een bandenwissel.

Waarom bandenopslag bij Profile?

De beste plek om je banden te bewaren is in een droge ruimte die niet al te warm is en waar zo min mogelijk natuurlijk licht naar binnenkomt. Zo’n ruimte heb je waarschijnlijk niet thuis. En als je wel zo’n plek hebt, kun je de ruimte wel beter gebruiken dan voor vier grote autobanden. Laat jouw banden dus opslaan bij Profile. Dat scheelt je een hoop gedoe en een hoop heen en weer gesleep twee keer per jaar. Je banden liggen dan onder de ideale omstandigheden en zijn meteen verzekerd tegen brand en diefstal.

Profile_receptie.jpg

Wat zijn de kosten van bandenopslag?

Als je jouw banden bij ons laat opslaan, dan betaal je een kleine vergoeding voor een periode van 8 maanden. Blijven je banden langer liggen? Dan gaat er automatisch een nieuwe factuurperiode in. Die factuur dien je dan te betalen bij je eerstvolgende bezoek. Wil je precies weten wat de kosten zijn van opslag? Neem dan contact op met een Profile bij jou in de buurt.

3 voordelen van bandenopslag bij Profile

Je banden liggen onder de juiste omstandigheden

Snelle montage bij een wissel

Verzekerd tegen brand en diefstal

Wat is slimmer? Wel of niet wisselen?

We raden je aan om twee keer per jaar langs te komen voor een bandenwissel. In de zomer op zomerbanden rijden en in de winter op winterbanden is niet alleen veiliger, maar zorgt ook voor meer rijcomfort. Door te wisselen verleng je bovendien de levensduur van je banden. De andere set kun je dan tegen een kleine vergoeding bij ons opslaan. Ze liggen dan onder de ideale omstandigheden en zijn meteen verzekerd tegen brand en diefstal. En bij de volgende bandenwissel zijn we dan snel klaar omdat jouw banden meteen klaarliggen. Kortom, je banden opslaan bij Profile scheelt je veel tijd en gedoe.

Veelgestelde vragen over bandenopslag

Wil je meer weten over bandenopslag? Bijvoorbeeld over hoe je zelf thuis het beste je banden kunt opslaan? Kijk dan naar onze antwoorden op veelgestelde vragen.

Een bandenwissel inplannen bij Profile?

Tegen een jaarlijkse vergoeding slaat Profile je banden professioneel op. Maak een afspraak voor een bandenwissel.