Profile Tyrecenter Sooi, Kasterlee

Contact Profile Tyrecenter Sooi, Kasterlee

9.2 Lees onze beoordelingen

Contacteer Profile Tyrecenter Sooi, Kasterlee

Licenseplate be

Openingsuren

maandag 08.30 - 18.00
dinsdag 08.30 - 18.00
woensdag 08.30 - 18.00
donderdag 08.30 - 18.00
vrijdag 08.30 - 18.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

36 reviews over Profile Tyrecenter Sooi, Kasterlee

9.2

36 Reviews

9

Prima service

12 januari 2018 bij Profile Tyrecenter Sooi, Kasterlee
10

Voorbanden waren versleten en in de merkgarage deden ze geen fatsoenlijk aanbod. Gebeld met Profile Tyrecenter en al na een uur mocht ik langskomen. Onze voorkeursband was niet op voorraad maar we kregen een mooi alternatief dat zelfs beter was van kwaliteit. Topservice, vriendelijk én goedkoper dan de merkgarage!

27 december 2017 bij Profile Tyrecenter Sooi, Kasterlee
10

Super vriendelijke en vlotte service! Uitstekende prijs kwaliteit verhouding! Doe zo voort!

22 december 2017 bij Profile Tyrecenter Sooi, Kasterlee

Profile Tyrecenter Sooi Kasterlee

Profile Tyrecenter Sooi te Kasterlee maakt deel uit van het grootste en snelst groeiende netwerk van bandenspecialisten in banden en velgen van België. De organisatie van Profile Tyrecenter bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor je.

Banden

Profile Tyrecenter Sooi is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in onze hoogwaardige bandenservice, ons vakmanschap en onze klantenservice. Daarnaast maken wij ons sterk voor innovatie. Dit uit zich in een continue investering in de ontwikkeling van banden en de bijbehorende service. Ons bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile Tyrecenter Sooi heeft daarnaast niet enkel oog voor jouw belangen, maar ook voor het milieu. 

Velgen

Door een set lichtmetalen velgen geef je je auto een persoonlijke uitstraling. Juist daarom voorzien veel fabrikanten hun topmodellen al in de fabriek van lichtmetalen velgen. Bovendien worden de rijprestaties van je auto aanzienlijk verbeterd met lichtmetalen velgen. In vergelijking met stalen velgen zijn ze een stuk lichter en door hun samenstelling en styling voeren ze de warmte van je banden en remsysteem beter af. Voor een mooie set lichtmetalen velgen ben je bij Profile Tyrecenter Sooi aan het juiste adres.

Auto-onderhoud

Ook voor auto-onderhoud kan je bij Profile Tyrecenter Sooi terecht. Verschillende vestigingen voorzien klanten in een compleet service- en dienstenpakket.

Via onze webshop kan je online banden en velgen bestellen of een afspraak inplannen voor onderhoud en montage. 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Diensten
  • Bandenwissel
  • Zomerbanden
  • Winterbanden
  • Uitlijnen
Terug naar boven