foto-overname-Ardooie-2.jpg

Banden De Brabandere kondigt overname van Profile Ardooie aan: betrouwbare Profile-service is verzekerd

Ardooie – Op 1 juni neemt Banden De Brabandere de servicegarage van Profile in Ardooie over van Banden Mortier. Met Profile-vestigingen in Waregem, Gent, Deinze, Moeskroen en nu ook Ardooie, is De Brabandere een gevestigde waarde in de regio. Profile is een snelgroeiende franchiseorganisatie en marktleider in bandenonderhoud, -montage en -service voor personenwagens en vrachtwagens in de Benelux.


Profile Ardooie, gelegen aan Oostlaan 17, 8850 Ardooie, is een bekende bandencentrale in de omgeving van Roeselare.

Banden Mortier zal onder leiding van Francis Mortier en zijn team de activiteiten in Ardooie voortzetten. Klanten kunnen dus blijven rekenen op dezelfde hoogwaardige service en expertise die zij gewend zijn.

Gauthier De Brabandere: “Door de krachten te bundelen met Banden Mortier kunnen we onze expertise in de markt versterken en de klanten in Ardooie nog beter van dienst zijn. Zij kunnen erop rekenen dat we dezelfde toewijding en service blijven bieden, met dezelfde vertrouwde gezichten.”

Ook voor Profile is deze overname van groot belang. Jen De Clerck, Managing Director van Profile BeLux, is verheugd met de overname: “Dankzij de overname door De Brabandere is en blijft een sterke bandenservice en marktpositie in West-Vlaanderen gegarandeerd. Het feit dat een solide partner als De Brabandere ervoor kiest om een vijfde Profile-vestiging over te nemen, bevestigt de effectiviteit van onze franchiseformule.”

Momenteel telt Profile 57 vestigingen in België. Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij Profile rekenen op de vertrouwde kwaliteit, met een compleet assortiment en merkonafhankelijke services zoals banden, onderhoud en reparatie. De Clerck: “Op de lange termijn streven we naar een netwerk van 100 tot 120 vestigingen in België en Luxemburg, waarbij kwaliteit en service altijd voorop staan.”

Over Profile Car:

Profile is als franchiseorganisatie met ruim 215 vestigingen en 2200 Profilers een merkonafhankelijke servicegarage voor Car in de Benelux. Als ‘one-stop-shop’ biedt Profile services op het gebied van banden en totaalonderhoud met fabrieksgarantie voor de particuliere en zakelijke (lease-)markt. Voor elk model en merk, ook voor elektrische voertuigen.

Over Profile Truck:

Profile Truck is marktleider op het gebied van bandenonderhoud, montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux. 110 van de ruim 215 Profile-vestigingen in de Benelux zijn ingericht op het bedienen en onderhouden van de banden van vrachtwagens. Met de 100% uptime propositie biedt Profile haar klanten de garantie dat hun vrachtwagens zo veel mogelijk blijven rijden. In combinatie met Profile’s eigen internationaal opererende pechhulpservice-organisatie, in Europa actief in 35 landen voor vrachtwagens, met bijvoorbeeld een gemiddelde downtime van 1:39 uur in de Benelux bij bandenpech, rijdt uw vrachtwagen verder met minimaal tijdverlies. In de rest van Europa liggen de normtijden gemiddeld iets hoger. In België bedient Profile Truck de vloten van onder meer Bpost, Besix en Defensie.

www.profile.be

Ook interessant