Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Goed voorbereid op wintersport?

Win mooie prijzen voor een veilige reis naar de sneeuw

Maak kans op Bridgestone winterbanden, een dakkoffer of sneeuwkettingen

Een veilige wintersport begint bij Profile. Wij zorgen ervoor dat je klaar bent voor de Autobahn, de Schnee én de Polizei. Zo geven we deze maand drie mooie en veilige cadeaus weg om onbezorgd op vakantie te gaan.

  • Een set Bridgestone BLIZZAK LM005 winterbanden t.w.v. € 620,-. Inclusief monteren en balanceren.
  • Een set sneeuwkettingen. In sommige landen moet je die verplicht bij je hebben. En als je opeens door de sneeuw moet rijden, komen ze natuurlijk erg goed van pas.
  • Een dakkoffer van 460 liter, inclusief dakdragers. Om veilig je ski’s mee te nemen op vakantie. En meer bagage op je dak betekent meer vrij uitzicht door de ruiten van je auto.

Vul het formulier in en doe mee!

Vul vóór 6 februari 2022 het formulier in. En geef aan welk cadeau jij graag wilt winnen. Als je gewonnen hebt, nemen we voor 7 februari contact met je op. We wensen je veel rijplezier en heel veel plezier in de sneeuw deze winter.

*Laadt het formulier hieronder niet? Accepteer dan eerst onze cookies.