1DB45855-1C14-42D5-91ED-E2E5B49F00F0_1_201_a_2024-06-13-081309_zztm.jpeg

Steven Nicolai is nieuwe Sales Manager Truck bij Profile Belux

Aanstelling ervaren salesexpert om groei Profile verder te versnellen

Profile Truck, marktleider op het gebied van bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, breidt zijn Sales Team in België uit. Steven Nicolai is aangesteld als Sales Manager Truck, met de ambitie om de groei op de truckmarkt in België en Luxemburg te versnellen.

Steven Nicolai

Steven Nicolai versterkt vanaf deze maand Profile Belux als Sales Manager Truck. Samen met het huidige team wordt Steven verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van strategische klantrelaties en zal hij samenwerken met de 38 leden van het TruckPro-netwerk om het marktaandeel te vergroten. TruckPro is een merkonafhankelijk samenwerkingsverband tussen hooggekwalificeerde bandencentrales voor vrachtwagens. Dankzij dit netwerk kunnen transporteurs, fleetowners en chauffeurs rekenen op betrouwbare service, 24/7 pechverhelping door heel Europa via Euroservice, en all-inclusive bandenmanagement met Tymacon®.

Steven, die voorheen werkzaam was als key account manager bij Bridgestone, heeft heel wat ervaring in de bandensector, met sterke focus op commerciële verantwoordelijkheid en klantenrelaties. Over zijn nieuwe rol zegt hij: “Ik ben enthousiast om mijn jarenlange ervaring en commerciële netwerk in te zetten om de marktpositie van Profile Truck in België en Luxemburg samen met het team verder te ontwikkelen.”

Jen De Clerck, Algemeen Directeur Profile Belux, is verheugd over de aanstelling van Steven als Sales Manager: “Steven is met zijn expertise in sales en kennis van de bandenbranche een waardevolle toevoeging aan ons team. Met het TruckPro-netwerk, onze eigen Europese pechservice Euroservice, het bandenmanagementsysteem Tymacon®, en nu ook Steven als extra kracht aan boord, hebben we alles in huis om onze groei in het trucksegment te realiseren.”

Steven Nicolai is te bereiken via gsm +32(0)478 66 27 64 en steven.nicolai@profile.be


Over Profile Truck:

Profile Truck heeft 115 van de meer dan 215 Profile-vestigingen in de Benelux geoptimaliseerd voor vrachtwagenservice. Met de belofte van 100% uptime, zorgt Profile ervoor dat vrachtwagens minimale stilstand kennen, ondersteund door Profile Euroservice, gevestigd in Antwerpen, actief in 37 Europese landen. Daardoor zorgt Profile voor een gemiddelde downtime van slechts 1:39 uur bij bandenpech in de Benelux en iets langer buiten de Benelux. In België bedient Profile Truck de vloten van onder meer Bpost en Aertssen.

Naast de eigen Truck-servicegarages maakt Profile ook deel uit van het samenwerkingsverband TruckPro Europe. Dit is een netwerk van hyperprofessionele truckspecialisten waardoor ze hun klanten nog beter en sneller kunnen bedienen.

Over Profile Car:
Als een vooraanstaande franchiseorganisatie met meer dan 215 vestigingen en 2200 werknemers, biedt Profile Car in de Benelux een merkonafhankelijke service voor alle voertuigen, inclusief elektrische modellen. Profile staat bekend als marktleider en ‘one-stop-shop’ voor bandenservice en integraal onderhoud met behoud van fabrieksgarantie voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ook interessant