Hans-Verschoor.PNG

Profile verwelkomt Hans Verschoor als nieuwe Directeur Inkoop

Ervaren expert treedt toe tot managementteam om groei Profile verder te versnellen

Profile kondigt aan dat Hans Verschoor vanaf 2 april 2024 de rol van Directeur Inkoop zal vervullen. Met meer dan 17 jaar ervaring in inkoopfuncties bij gerenommeerde bedrijven, zoals Thetford Europe en Geevers Auto Parts, brengt Hans een rijke ervaring en diepgaande inkoopkennis naar ons team.

Hans Verschoor

Verschoor, woonachtig in Breda, is uniek gepositioneerd om zowel onze activiteiten in Antwerpen als Veenendaal te ondersteunen, dankzij de strategische ligging van Breda. Deze centrale locatie versterkt onze connecties en vergemakkelijkt de communicatie tussen onze kantoren in Veenendaal en Antwerpen en onze franchisenemers in beide landen.

Profile kijkt uit naar de expertise en innovatie die Hans zal brengen in zijn nieuwe rol. Zijn uitgebreide ervaring is een waardevolle aanvulling op het team en zal bijdragen aan de verdere groei en succes van Profile.

Tijdens de overgangsperiode zullen Marco van Rooy en Bjorn Leenders (beiden ad interim) hun taken overdragen. Profile is dankbaar voor hun toewijding en bijdrage aan de organisatie en wenst hen succes bij hun toekomstige opdrachten.

Over Profile Truck:
Als marktleider in bandenonderhoud, montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, heeft Profile Truck 110 van de meer dan 215 Profile-vestigingen geoptimaliseerd voor vrachtwagenservice. Met de belofte van 100% uptime, zorgt Profile ervoor dat vrachtwagens minimale stilstand kennen, ondersteund door Profile Euroservice, gevestigd in Antwerpen, actief in 34 Europese landen. Daardoor zorgt Profile voor een gemiddelde downtime van slechts 1:39 uur bij bandenpech in de Benelux en iets langer buiten de Benelux.

Over Profile Car:
Als een vooraanstaande franchiseorganisatie met meer dan 215 vestigingen en 2200 werknemers, biedt Profile Car in de Benelux een merkonafhankelijke service voor alle voertuigen, inclusief elektrische modellen. Profile staat bekend als marktleider en one-stop-shop voor bandenservice en integraal onderhoud met behoud van fabrieksgarantie voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ook interessant