Monteurs-onder-de-moterkap-P-Drachten.jpg

Harm Nieboer volgt Niek Kraak vanaf 1 februari 2023 op als lid Management Team Profile

Per 1 februari 2023 voert Profile International N.V., de grootste onafhankelijke specialist in banden, velgen en auto-onderhoud in Nederland en België, wijzigingen door in het Management Team. Met de doorgevoerde wijzigingen wil Profile de enorme groei die is ingezet verder versnellen.

Harm Nieboer

Harm Nieboer zal vanaf 1 februari 2023 Profile International N.V. versterken als directeur Netwerk Ontwikkeling en als lid van het Management Team. Nieboer is eerder al een periode van 16 jaar bij Profile Tyrecenter in dienst geweest. In die jaren groeide het netwerk van het bedrijf van 69 naar ruim 180 vestigingen voor zowel personenauto’s als trucks. De afgelopen zes jaar heeft Nieboer bij Stellantis als Manager Eurorepar Car Service gewerkt. Hij liet de universele garageformule in die periode uitgroeien tot een landelijk dekkend netwerk. Het afgelopen halfjaar was Nieboer in dienst bij Fource Automotive als Head of Workshop Concepts. Als Directeur Netwerk Ontwikkeling zal hij zich vooral bezighouden met de groei van het netwerk.

Huidig Manager van onder andere Netwerk Ontwikkeling Niek Kraak heeft een andere uitdaging gevonden bij Autotaalglas en neemt afscheid van Profile International N.V. Kraak was de laatste 6 jaar werkzaam bij Profile en de laatste jaren ook lid van het Management Team. “Er ligt bij Profile een uitstekende basis voor verdere groei en ontwikkeling van het Profile (Car) netwerk. In de afgelopen jaren is onder andere de onderhoud- en reparatiepropositie ingevoerd in Nederland, zijn alle vestigingen in de Benelux MVO-gecertificeerd en is in 2022 ‘The home of the Electric Car’ met succes geïntroduceerd. De netwerkstrategie is helder en met een gerust hart draag ik daarom het stokje over aan Harm Nieboer die ik uit het verleden goed ken.”

Ook interessant