Header-banden-1450-x-500.png

Alessandro Pennisi is nieuwe Sales Manager Car bij Profile Belux

Profile, het grootste merkonafhankelijke servicenetwerk voor banden, velgen en auto-onderhoud in de Benelux, breidt het Sales Team in België uit. Alessandro Pennisi is aangesteld als Sales Manager Car. Met de uitbreiding wil Profile Belux de groei die is ingezet versnellen.

Alessandro Pennisi versterkt vanaf deze maand Profile Belux als Sales Manager Car. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de relaties met lease- en fleetklanten, en zal hij fungeren als de verbinding tussen Profile-franchisenemers en de klanten.

Alessandro Pennisi

Alessandro, die voorheen verantwoordelijk was voor de garagenetwerken binnen de groep Doyen (1,2,3 AutoService, Requal en AD Garage) in de Belux, heeft heel wat ervaring op het gebied van samenwerkingen met partners. De opgedane kennis wil hij nu gebruiken om de ambitieuze doelstellingen bij Profile mee te realiseren. Alessandro gaat de nieuwe uitdaging met vertrouwen tegemoet: “Dankzij mijn jarenlange ervaring heb ik niet alleen een brede kennis opgedaan met de aftermarket netwerken, maar ook op het vlak van onderhandeling met leasing- en fleetpartners.”

Jen De Clerck, Algemeen Directeur Profile Belux, is verheugd over de aanstelling van Alessandro als Sales Manager: “Met Alessandro’s indrukwekkende ervaring en positieve energie is hij ongetwijfeld een waardevolle aanvulling op ons Sales Team. Hij heeft een sterke achtergrond in automotive branche. Samen met hem werken we aan de verdere uitbouw van Profile Belux.”

Alessandro Pennisi is te bereiken via gsm +32 (0)491 90 72 00 en alessandro.pennisi@profile.be

Over Profile
Profile is als franchiseorganisatie met ruim 200 vestigingen en 2000 Profilers een merkonafhankelijke servicegarage voor Car & Truck in de Benelux. Als one-stop-shop biedt Profile services op het gebied van banden, APK en totaalonderhoud met fabrieksgarantie voor de particuliere en zakelijke (lease-)markt. Voor elk model en merk, ook voor elektrische voertuigen. Daarnaast is Profile de specialist op het gebied van bandenmanagement voor trucks. Met Profile Euroservice biedt het bedrijf 24/7 ondersteuning aan de transportsector in heel Europa.

www.profile.be

Ook interessant