Profile Tyrecenter Redant, Vorst

Maak een afspraak bij deze vestiging

Contact Profile Tyrecenter Redant, Vorst

9,3 Lees onze beoordelingen

Contacteer Profile Tyrecenter Redant, Vorst

Licenseplate be

Openingsuren

maandag 08.00 - 12.00
13.00 - 18.00
dinsdag 08.00 - 12.00
13.00 - 18.00
woensdag 08.00 - 12.00
13.00 - 18.00
donderdag 08.00 - 12.00
13.00 - 18.00
vrijdag 08.00 - 12.00
13.00 - 18.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

73 reviews over Profile Tyrecenter Redant, Vorst

9,3

73 Reviews

10

vriendelijke ontvangst ,profesionneele aanpak ,redelijke prijzen en bereidheid de mensen te ontvangen in een minimum van tijd. Wachten bij een lekker tasje koffie en koekje ,meer moet da niet zijn !!. Center aan te bevelen voor iedereen . Prijs ,kwaliteit ,ontvangst ,vriendelijkheid kortom ik blijf daar !! jij ook ?

27 december 2016 bij Profile Tyrecenter Redant, Vorst
10

Très aimable et bon conseil. Flexible. Bon prix même par rapport à online.

21 november 2016 bij Profile Tyrecenter Redant, Vorst
10

rapidité, efficacité, gentillesse

19 november 2016 bij Profile Tyrecenter Redant, Vorst

Profile Tyrecenter Redant Vorst

Profile Tyrecenter Redant in Vorst maakt deel uit van het grootste en snelst groeiende netwerk van bandenspecialisten in banden en velgen van België. De organisatie van Profile Tyrecenter bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor je.

Banden

Profile Tyrecenter Redant is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in onze hoogwaardige bandenservice, ons vakmanschap en onze klantenservice. Daarnaast maken wij ons sterk voor innovatie. Dit uit zich in een continue investering in de ontwikkeling van banden en de bijbehorende service. Ons bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile Tyrecenter Redant heeft daarnaast niet enkel oog voor jouw belangen, maar ook voor het milieu. 

Velgen

Door een set lichtmetalen velgen geef je je auto een persoonlijke uitstraling. Juist daarom voorzien veel fabrikanten hun topmodellen al in de fabriek van lichtmetalen velgen. Bovendien worden de rijprestaties van je auto aanzienlijk verbeterd met lichtmetalen velgen. In vergelijking met stalen velgen zijn ze een stuk lichter en door hun samenstelling en styling voeren ze de warmte van je banden en remsysteem beter af. Voor een mooie set lichtmetalen velgen ben je bij Profile Tyrecenter Redant aan het juiste adres.

Auto-onderhoud

Ook voor auto-onderhoud kan je bij Profile Tyrecenter Redant terecht. Verschillende vestigingen voorzien klanten in een compleet service- en dienstenpakket.

Via onze webshop kan je online banden en velgen bestellen of een afspraak inplannen voor onderhoud en montage. 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Diensten
  • Bandenwissel
  • Zomerbanden
  • Winterbanden
  • Onderhoudsbeurt
  • Klein onderhoud
  • Groot onderhoud
  • Uitlijnen
Terug naar boven