Profile Tyrecenter Banverco, Oostende

Contact Profile Tyrecenter Banverco, Oostende

9.4 Lees onze beoordelingen

Contacteer Profile Tyrecenter Banverco, Oostende

Licenseplate be

Openingsuren

maandag 08.00 - 12.00
13.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 12.00
13.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 12.00
13.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 12.00
13.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 12.00
13.00 - 16.30
zaterdag 09.00 - 12.00
zondag gesloten

73 reviews over Profile Tyrecenter Banverco, Oostende

9.4

73 Reviews

10

Chapeau voor het personeel!! Heel vlotte bediening, heel vriendelijk en zeer goede service! Aangenaam verrast over de kwaliteit en de snelle service! Zelfs de factuur was verassend vergeleken bij vorige onderhouden!! Maar vooral een dikke pluim voor het personeel!!!

04 februari 2018 bij Profile Tyrecenter Banverco, Oostende
10

Perfectie service / Afspraak correct nagekomen/ snelle uitvoering

30 januari 2018 bij Profile Tyrecenter Banverco, Oostende
10

Twee weken geleden een klein onderhoud laten uitvoeren. Hierbij bleek dat mijn twee voorbanden aan vervanging toe waren. Super duidelijke en vriendelijke uitleg gekregen over welke banden er mogelijk waren en wat de voor- en nadelen waren van deze banden. Ook rekening houdende met hoeveel km's ik elke dag reed + autostrade. Zowel het onthaal als de garagist die aan mijn auto had gewerkt waren heel vriendelijk en behulpzaam. Hier kom ik zeker nog terug! ;)

11 januari 2018 bij Profile Tyrecenter Banverco, Oostende

Profile Tyrecenter Banverco Oostende

Profile Tyrecenter Banverco te Oostende maakt deel uit van het grootste en snelst groeiende netwerk van bandenspecialisten in banden en velgen van België. De organisatie van Profile Tyrecenter bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor je.

Banden

Profile Tyrecenter Banverco is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in onze hoogwaardige bandenservice, ons vakmanschap en onze klantenservice. Daarnaast maken wij ons sterk voor innovatie. Dit uit zich in een continue investering in de ontwikkeling van banden en de bijbehorende service. Ons bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile Tyrecenter Banverco heeft daarnaast niet enkel oog voor jouw belangen, maar ook voor het milieu. 

Velgen

Door een set lichtmetalen velgen geef je je auto een persoonlijke uitstraling. Juist daarom voorzien veel fabrikanten hun topmodellen al in de fabriek van lichtmetalen velgen. Bovendien worden de rijprestaties van je auto aanzienlijk verbeterd met lichtmetalen velgen. In vergelijking met stalen velgen zijn ze een stuk lichter en door hun samenstelling en styling voeren ze de warmte van je banden en remsysteem beter af. Voor een mooie set lichtmetalen velgen ben je bij Profile Tyrecenter Banverco aan het juiste adres.

Auto-onderhoud

Ook voor auto-onderhoud kan je bij Profile Tyrecenter Banverco terecht. Verschillende vestigingen voorzien klanten in een compleet service- en dienstenpakket.

Via onze webshop kan je online banden en velgen bestellen of een afspraak inplannen voor onderhoud en montage. 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Diensten
 • Haal- en brengservice
 • Basisbeurt
 • Bandenwissel
 • Zomerbanden
 • Winterbanden
 • Aircoservice
 • Onderhoudsbeurt
 • Klein onderhoud
 • Groot onderhoud
 • Uitlijnen
 • Carcheck
 • Caravancheck
 • Overig
Terug naar boven