Afbeelding van Profile vestiging

Welkom bij Profile Geraardsbergen

Autobanden

Bij Profile Geraardsbergen ​ werken wij met monteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor beschikken wij over specialistische kennis op vele verschillende gebieden. Wij kunnen hierdoor een volledige autoservice aanbieden voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd op het gebied van autobanden en geven wij graag advies over bijvoorbeeld ​zomerbanden​, ​winterbanden​ en ​vierseizoenenbanden​.

Winterbanden

Het is verstandig om te wisselen naar ​winterbanden​ als de temperaturen onder de zeven graden liggen. Naast dat winterbanden geschikt zijn voor het rijden in de sneeuw, is het met winterbanden ook veiliger om te rijden met regen en ijs. Daarnaast geven winterbanden meer grip dan ​zomerbanden​ doordat het profiel van de band dieper ligt.

Naast onze kennis over winterbanden, bieden wij ook een groot aanbod aan winterbanden voor de verkoop. Wil je ​winterbanden kopen​? Dan voorzien wij van Profile Geraardsbergen,​ je graag van een uitgebreid advies. Wij selecteren graag de ​beste winterbanden​ voor jou en je auto.

Verschil groot en klein onderhoud

Klein onderhoud

Bij een ​klein onderhoud​ kijken onze specialisten naar meer dan 25 punten. Zij controleren onder andere de banden, verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem. Na een klein onderhoud is je auto weer startklaar om veilig de weg op te kunnen.

Wat kost een klein onderhoud​?

De kosten verschillen per merk en autotype. Bij het maken van een afspraak wordt er door onze Profile specialisten altijd een prijsopgave gemaakt. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent!

Groot onderhoud

Naast een klein onderhoud bieden wij ook ​groot onderhoud​. Waarbij er bij een klein onderhoud naar 25 punten gekeken wordt, controleren we bij een groot onderhoud op maar liefst 90 verschillende punten. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar het verversen van de motorolie, het controleren van de accu en het checken van de remmen.

Wat kost een groot onderhoud?

Bij een groot onderhoud wordt de auto intensiever gecontroleerd. Dit zorgt ook voor hogere kosten dan de kosten die bij een klein onderhoud komen kijken. De specialisten van Profile stellen graag van tevoren een prijs voor je op, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Heeft jouw auto een groot onderhoud nodig? klik dan ​hier​ voor meer informatie.

Profile Geraardsbergen

Van een klein onderhoud tot aan groot onderhoud of winterbanden, wij helpen je graag. Heb je een vraag of wil je graag een ​afspraak​ maken bij Profile Geraardsbergen​? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Profile Geraardsbergen ​staat graag voor je klaar.