Een wintercheck plannen voor je wagen

Ga in winterse weersomstandigheden veilig de weg op met de Profile wintercheck. Leg hierboven meteen een afspraak vast in je vestiging naar keuze. De wintercheck is een mooie aanvulling op het reguliere onderhoud van je wagen. Het geeft je namelijk een duidelijk inzicht in de actuele conditie van je auto en zorgt dat de motor ook in winterse omstandigheden in topconditie blijft.

Een winteronderhoud voor je wagen

Je kent Profile waarschijnlijk als bandenspecialist. Dat zijn en dat blijven we ook! Maar de afgelopen jaren hebben we ook flink aan de weg getimmerd als specialist voor alles wat met je auto te maken heeft.

Zo kan je bij ons steeds op één adres terecht voor al je autobanden en alle auto onderhoud. En in de winter voegen we daar een wintercheck aan toe. Let op, in de winter rijd je ook best op winterbanden. Wissel ze best met een Profile bandenwissel.

De controlepunten bij een wintercheck

Bij profile controleren we alle essentiële onderdelen van je wagen en letten daarbij extra op onderdelen die in de winter uiterst belangrijk zijn. Denk daarbij aan de accu, de verlichting, de ruitenwissers en je bandenprofiel.

We controleren vooral op:

Uiteraard vullen we bij de wintercheck uw vloeistoffen gratis bij.

  • Olie (max. 1 liter, 10W40 olie)
  • Koelvloeistof
  • Ruitenwisservloeistof

Een wintercheck kost slechts €15

Bij Profile kijken we je wagen na voor slechts €15,-. Dat is inclusief het bijvullen van alle belangrijke vloeistoffen. Maak een afspraak bij uw dichtstbijzijnde vestiging.

In de winter wil je dat je wagen altijd start en dat je in alle veilgheid de weg op kan. Je wil in alle weersomstandigheden kunnen vertrouwen op je auto, of er nu 50 centimeter sneeuw ligt of dat het 20 graden vriest. Met de wintercheck van Profile brengt je je auto in topconditie.

Maak je auto klaar voor de wintersport

De wintercheck is ook raadzaam als je op wintersport vertrekt. Zo weet je precies hoe het staat met de conditie van alle onderdelen in je auto. Ook als je in België blijft, raden wij aan om je auto voor de wintermaanden te laten controleren. Dat geeft je de nodige zekerheid dat je veilig de weg op kan en dat je auto, ook als het koud is, zal starten.

Benieuwd welke onderdelen verplicht zijn in de auto als je op wintersport gaat?

Download hier onze vakantiecheck en vink af wat je allemaal nodig hebt!

Alles over onderhoud

Terug naar boven