Profile bestelwagen banden

De beste banden voor je bestelwagen

In België rijden steeds meer bestelwagens rond. Van kleine bedrijfswagens tot grote bestelbussen. De meeste hiervan worden zakelijk gebruikt. Voor de juiste band voor je bestelwagen kom je natuurlijk naar Profile. Wij weten precies hoe je de beste band kiest. Door niet alleen te kijken naar je lading, maar ook naar je rijgedrag en of je door het hele land rijdt of alleen kleine afstanden aflegt.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Voor elke bestelwagen de juiste band

Je wil je met je bestelwagen zo goedkoop mogelijk van punt A naar punt B verplaatsen, maar natuurlijk ook zo comfortabel en zo veilig mogelijk. Dat begint allemaal bij je band, want banden zijn het enige contactpunt tussen de weg en je bestelwagen.

Rij je beroepsmatig met jouw bestelwagen? Dan breng je waarschijnlijk veel tijd door op de weg. Kies dan een band die past bij je rijgedrag én bij de lading van jouw bedrijfswagen. Wil je je bestelwagen een sportieve look geven? Kies dan meteen ook voor mooie velgen bij je nieuwe banden.

Profile_versterkte_band_1500x1000.jpg

De versterkte bestelwagenband

Door de zware ladingen zijn je banden vaak overbelast en hebben ze een te lage bandenspanning. Veel bestelwagens rijden daarom met een versterkte autoband: de reïnforced band. Door de versterkte structuur kan de band een hogere spanning aan en dus zwaarder worden belast.

Met deze band combineer je het comfort van rijden in een personenauto met de efficiëntie van rijden met een bedrijfsauto.

De drie voordelen van bestelwagenbanden bij Profile

Uitgebreid assortiment

Jarenlange ervaring

Altijd een vestiging in de buurt

De keuze van een bestelwagenband

Bij het kiezen van een goede band voor je bestelwagen, moet je op een aantal dingen letten. Je lading en je budget natuurlijk, maar ook waar je veel rijdt: in de stad of op de snelweg. Verder is het ook belangrijk om te weten wat de eerste montageband was van jouw camionette: de band waarmee je wagen uit de fabriek rolde. Tot slot is ook het formaat van de band erg belangrijk: rijd je 16 inch-, 17 inch- of 18 inch-banden?

Wat je ook nodig hebt, wij hebben altijd goede, veilige en comfortabele banden in ons assortiment. Kom je er niet uit? Dan geven we je graag advies.

Veilig op weg met bestelwagenbanden

Bestelwagenbanden hebben een uniek rubbermengsel, waardoor ze altijd comfortabel blijven en je altijd een perfecte wegligging hebt. Verder hebben de banden een lage rolweerstand, waardoor ze minder snel slijten. Bovendien is het loopvlakcontour afgestemd op frequent en intensief gebruik. Daardoor heeft je band weinig last van spoorvorming. Dat alles zorgt voor veel veiligheid en lage kosten.

Veelgestelde vragen over bestelwagenbanden

Wil je meer weten over de versterkte bestelwagenband? Of heb je andere vragen over de banden voor jouw camionette? Kijk dan even naar onze antwoorden op deze veelgestelde vragen.