Michelin Pilot Super Sport

Michelin Pilot Super Sport
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Description

Waarom de Pilot Super Sport?

De Pilot Super Sport van Michelin is een veelvoorkomende zomerband bij sportauto’s. Vele gebruikers van de Pilot Super Sport zijn geïnteresseerd in “auto tuning” om de rijeigenschappen te verbeteren. Deze band is aangepast op het rijden tijdens hogere snelheden en weet een optimale prestatie te leveren onder deze omstandigheden.

Waar staat de Michelin Pilot Super Sport voor?

De Pilot Super Sport band van Michelin beschikt over een variatie aan rubbersoorten, wat presteren onder hoge snelheden mogelijk maakt. Deze rubbersoorten zorgen voor een optimaal uithoudingsvermogen in bochten. Ook de wegligging is extra aangepast op het nemen van bochten met hogere snelheden. 

Speciale Twaron-gordel van de Pilot Super Sport

Michelin heeft de staalgordel vervangen door de Twaron-gordel, welke tot vijf keer zo sterk is. Deze gordel is gemaakt voor het creëren van een betere stabiliteit, met name tijdens het besturen van de auto onder hoge snelheden. De hevige krachten tijdens deze snelheden kunnen door de Twaron-gordel op een uitstekende manier verdeeld worden en komt de stabiliteit ten goede.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

"Ultra High Performance banden zijn de topproducten van de bandenfabrikanten die onder de meest extreme omstandigheden nog optimaal kunnen presteren.
Met name bij hoge snelheden, waarbij er enorme krachten vrijkomen op de banden, presteren deze optimaal.
Ultra-high performance banden zijn niet langer voorbehouden aan enkel en alleen de meest prestigieuze sportauto's ter wereld.
Ze zijn steeds vaker benodigd voor krachtige nieuwe generaties van luxueuze personenwagens, estates en multi purpose vehicles (MPV's).
Bredere profielen en velgdiameters, lagere verhoudingen en hogere snelheidscodes betekenen dat het gedrag van de banden zeer precies gecontroleerd wordt,
met als resultaat een betere besturing, snellere stuurreacties en kortere remafstanden. Anders gezegd, grotere rijvaardigheid en extreme prestatieniveaus."

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Pilot Super Sport

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven