Michelin Pilot Sport Cup 2

Michelin Pilot Sport Cup 2
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Description

De Michelin Pilot Sport Cup 2 is een zomerband voor de sportieve berijder. Deze band wordt vaak op het circuit gebruikt, maar is ook zeer goed toepasbaar op de openbare weg. 

Door de Track Longevity technology 2.0 staat deze band garant voor een lange levensduur, zelfs bij zeer intensief gebruik. De band biedt sportieve rijders een optimale rijbeleving.

Dit type is uitgerust met een BI-compound technologie: dit is een nieuwe verdeling van twee rubbersoorten tussen de rechter- en linkerdeel van het loopvlak. Deze technologie zorgt voor een extreem uithoudingsvermogen in scherpe bochten en voor een korte remweg op zowel een nat als droog wegdek. In die zin is het een zeer veilige band.

De Michelin Pilot Sport Cup 2 is een perfecte keuze voor de sportieve berijder.

Productbeschrijving

  • Uitmuntende grip op droog wegdek
  • Een lange levensduur, zelfs met intensief gebruik op circuit.
  • Grensverleggend op het gebied van veiligheid op nat wegdek

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

Ultra High Performance banden zijn de topproducten van de bandenfabrikanten die onder de meest extreme omstandigheden nog optimaal kunnen presteren. Met name bij hoge snelheden, waarbij er enorme krachten vrijkomen op de banden, presteren deze optimaal. Ultra-high performance banden zijn niet langer voorbehouden aan alleen de meest prestigieuze sportauto's ter wereld. Ze zijn steeds vaker benodigd voor krachtige nieuwe generaties van luxe personenwagens, estates en MPV's. Bredere profielen en velgdiameters, lagere verhoudingen en hogere snelheidscodes betekenen dat het gedrag van de banden precies gecontroleerd wordt, met als resultaat een betere besturing, snellere stuurreacties en kortere remafstanden. Anders gezegd, grotere rijvaardigheid op extreme prestatieniveaus.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Pilot Sport Cup 2

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven