Michelin Pilot Sport 4

Michelin Pilot Sport 4
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Description

Waarom de Pilot Sport 4?

Bij de Pilot Sport 4 ligt de focus op veiligheid, duurzaamheid en brandstofeffici├źntie. Hoewel deze zomerband van Michelin in verschillende bandentests goed beoordeeld wordt, blinkt deze band uit in het remgedrag. Op zowel droog als nat wegdek scoort de Michelin Pilot Sport 4 uitstekend. 97% van de gebruikers bevelen deze band aan!

Waar staat de Pilot Sport 4 voor?

Door een vernieuwd rubbermengsel heeft de Pilot Sport 4 een kortere remweg op natte wegen en tevens een goede grip. Door het hoge kilometrage van de band is de levensduur langer in vergelijking met andere zomerbanden. Door middel van verschillende technologie├źn kunnen sterke prestaties behaald worden, wat heeft geresulteerd tot een betrouwbare en milieuvriendelijke band.

Dynamic Response Technologie van de Pilot Sport 4

De Dynamic Response Technologie is erop gericht om een uitstekende stuurgevoeligheid te realiseren. Met name bij het nemen van bochten komt de stuurgevoeligheid van pas en zal dit door de bestuurder ook opgemerkt worden. In de lengte van de band zijn brede groeven weten te ontwikkelen om het water goed af te voeren.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Pilot Sport 4

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven