Michelin Pilot Sport 3

Michelin Pilot Sport 3
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Description

Waarom de Pilot Sport 3?

Michelin heeft de Pilot Sport 3 gemaakt als een sportieve zomerband die met name gericht is op veilig rijden. Bij alle snelheden is er een laag rijgeluid, wat het rijcomfort ten goede komt. De autoritten zijn met name ontspannen tijdens een langdurige rit. Mede door een verlaging van het brandstofverbruik is de Pilot Sport 3 milieu ontlastend en een ideale band. 

Waar staat de Michelin Pilot Sport 3 voor?

Michelin Pilot Sport 3 heeft een specifieke rubbersamenstelling waardoor er perfecte grip en een uitstekend wegcontact is. Zowel op nat als droog wegdek zijn de remprestaties optimaal. Water kan gemakkelijk en snel afgevoerd worden door het profiel van de Pilot Sport 3. Op deze manier kan er voorzien worden in goede bescherming bij eventuele aquaplaning.

Uitstekende grip van de Pilot Sport 3

De Michelin Pilot Sport 3 staat bekend om een uitstekende grip en beschikt daarnaast over de juiste eigenschappen voor een goede wegligging. De grip van de Pilot Sport 3 is niet voor niets meerdere door verschillende automerken verkozen tot beste band. Op rechte stukken is de remweg gemeten tot wel 3 meter korter.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

"Ultra High Performance banden zijn de topproducten van de bandenfabrikanten die onder de meest extreme omstandigheden nog optimaal kunnen presteren.
Met name bij hoge snelheden, waarbij er enorme krachten vrijkomen op de banden, presteren deze optimaal.
Ultra-high performance banden zijn niet langer voorbehouden aan enkel en alleen de meest prestigieuze sportauto's ter wereld.
Ze zijn steeds vaker benodigd voor krachtige nieuwe generaties van luxueuze personenwagens, estates en multi purpose vehicles (MPV's).
Bredere profielen en velgdiameters, lagere verhoudingen en hogere snelheidscodes betekenen dat het gedrag van de banden zeer precies gecontroleerd wordt,
met als resultaat een betere besturing, snellere stuurreacties en kortere remafstanden. Anders gezegd, grotere rijvaardigheid en extreme prestatieniveaus."

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Pilot Sport 3

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven