Michelin Pilot Alpin PA4

Michelin Pilot Alpin PA4
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Description

Waarom de Pilot Alpin PA4?

De sportieve rijder met een krachtige auto komt goed uit de voeten met de Michelin Pilot Alpin PA4. Onder winterse omstandigheden biedt deze winterband goede kwaliteit met de gewenste prestaties. Met name tijdens hoge snelheden en in bochten blijft de veiligheid, grip, controle en mobiliteit behouden. Ook met sneeuw weet de Pilot Alpin PA4 goed om te gaan en de prestaties te behouden.

Waar staat de Pilot Alpin PA4 voor?

Het profiel van de Pilot Alpin PA4 is ontwikkeld om betere prestaties te kunnen bieden bij gladde omstandigheden. Het profiel is dan ook extra diep uitgesneden voor een betere prestatie in de sneeuw en voorkomt dat de band gaat glijden. De vier proefblokken per band geven stevigheid aan de sneeuw en hierdoor wordt belemmering tijdens het optrekken, remmen en in de bochten tegengegaan. Daarnaast bewegen de lamellen van de band mee met de richting waarop je stuurt. Hierdoor heeft de band altijd de grip en zet hij de sneeuw vast zodat de grip optimaal blijft.

Unieke rubbersamenstelling van de Pilot Alpin PA4

Door gebruik te maken van een nieuwe rubbersamenstelling kan de Pilot Alpin PA4 meer bieden op ijs en gladde wegen. Bovendien wordt er extra grip gecreƫerd doordat de band diepere lamellen in drie richtingen heeft.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Pilot Alpin PA4

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven