Michelin Latitude Tour HP

Michelin Latitude Tour HP
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Description

Waarom de Latitude Tour HP?

De Michelin Latitude Tour HP is een hoge prestatieband die gepaard gaat met een optimaal comfort en lange levensduur. Het rijgedrag is uitstekend op het wegdek onder verschillende weersomstandigheden. Een speciale samenstelling van rubber zorgt voor minder slijtage en optimale prestaties. Deze prestaties zijn beter onder zware belading en een sportiever rijgedrag.

Waar staat de Michelin Latitude Tour HP voor?

De Latitude Tour HP valt onder de milieuvriendelijke autobanden. Een vermindering van de CO2 uitstoot en het aantal keren tanken draagt hieraan bij. De Latitude Tour HP heeft een verlaging van het brandstofverbruik vanwege de lage rolweerstand. 

Uitstekende veiligheid van de Latitude Tour HP

Deze Michelin band heeft een zeer goede grip ongeacht de status van het wegdek of soort ondergrond. De remprestaties zijn uitstekend op droge en natte wegen en ook op wegen van mindere kwaliteit. Het gevaar op aquaplaning wordt verminderd doordat de Latitude Tour HP de waterafvoer stimuleert.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Latitude Tour HP

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven