Michelin Latitude Sport 3

Michelin Latitude Sport 3
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Description

Waarom de Latitude Sport 3?

De Latitude Sport 3 van Michelin is ontworpen voor de 4x4 en de SUV’s en heeft bekendheid gecreëerd dankzij optimale veiligheid en dynamisch weggedrag. Deze zomerband presteert erg goed bij regenachtige omstandigheden en een nat wegdek. Met een voortreffelijke grip laat de Latitude Sport 3 je geen moment in de steek.

Waar staat de Michelin Latitude Sport 3 voor?

De Michelin Latitude Sport 3 is een high performance band waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Bij de ontwikkeling van deze band is de focus mede gelegd op de wegligging, kracht en veiligheid. Nauwkeurig stuurgedrag en de Latitude Sport 3 gaan hand in hand. Bovendien presteert deze band niet alleen uitstekend bij een nat wegdek, maar bij een droog wegdek staat de Latitude Sport 3 ook zijn mannetje.

Lange levensduur van de Latitude Sport 3

De Michelin Latitude Sport 3 heeft een specifiek rubbermengsel dat de rolweerstand laag weet te houden. Een gevolg hiervan is een lager brandstofverbruik en heeft de band een laag afrolgeluid. Een laag brandstofverbruik hangt samen met een verminderde CO2 uitstoot en komt zo het milieu ten goede.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Beste prijs-kwaliteit
  • 14 dagen retourrecht
  • Betrouwbaar en transparant
  • Vakmanschap

Beschikbare maten voor Michelin Latitude Sport 3

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven